Στο πλαίσιο της ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 και προκειμένου να γνωρίσουν οι μαθητές-τριες τα οφέλη της άσκησης, πραγματοποιήθηκαν στο 14ο Δ.Σ. Χαλκίδας εκδηλώσεις που περιλάμβαναν εικαστικές, βιωματικές και διαδραστικές προσεγγίσεις διαφόρων αθλημάτων.

Κατά τη διάρκεια των δράσεων έγινε ειδική μνεία στους Ολυμπιονίκες αθλητές. Η γνωστή Χαλκιδέα αθλήτρια και Ολυμπιονίκης Ειρήνη Αινδιλή τίμησε το σχολείο με την παρουσία της,. Οι μαθητές-τριες υποδέχτηκαν την Ολυμπιονίκη –αθλήτρια με αφίσες που εξυμνούσαν τα οφέλη του αθλητισμού σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο.

Η Ειρήνη Αινδιλή με χαρά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των παιδιών, τους μίλησε για τις εμπειρίες της και επίλυσε τις απορίες τους σχετικά με τα ομαδικά αθλήματα και τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού. Παρουσιάστηκαν επίσης με βιωματικό τρόπο ασκήσεις ρυθμικής γυμναστικής που ενθουσίασαν τα παιδιά. Η προσφορά αναμνηστικών δώρων με τα αρχικά του 14ου Δ.Σ.Χ χαροποίησε την αθλήτρια και δόθηκε αμφότερη υπόσχεση για περαιτέρω συνεργασία.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr