Αρχική Lifestyle Η παράσταση Κάποτε στον Βόσπορο αναβάλλεται

Η παράσταση Κάποτε στον Βόσπορο αναβάλλεται

3534
0

Κατόπιν ενημέρωσης της παραγωγής, λόγω των έκτακτων μέτρων από τις φωτιές, τον αποκλεισμό της Εθνικής οδού, τις συχνές διακοπές ρεύματος και κυρίως για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν τόσο οι κάτοικοι της ΕΥΒΟΙΑΣ, όσο και των υπόλοιπων περιοχών της Ελλάδας, η εξ αναβολής θεατρική παράσταση «ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ», που επρόκειτο να γίνει σήμερα Παρασκευή 6 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο θέατρο «Ορέστης Μακρής», ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία εντός του Αυγούστου.

 Επίσης η παραγωγή ενημερώνει ότι όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια από προπώληση μέσω του VIVA.GR ή από το σημείο του θερινού κινηματογράφου ΡΕΞ και επιθυμείτε να εξοφληθούν, μπορεί να γίνει ως εξής:

  • Για την προπώληση από το ΣΙΝΕ ΡΕΞ, η εξόφληση θα γίνει κανονικά, από σήμερα το απόγευμα στο ταμείο του θεάτρου Ορέστη Μακρή από ώρα 19:30 έως 21:30. Επιπλέον για όσους δεν προσέλθουν, επικοινωνήστε από Δευτέρα στο τηλέφωνο 2221351164 (ώρες γραφείου).
  • Για την προπώληση από το VIVA.GR, επικοινωνήστε με τον πάροχο των εισιτηρίων για την πίστωση του ποσού στην κάρτα σας. Σε περίπτωση προβλήματος επικοινωνήστε με την παραγωγή (Θεατρικές επιχειρήσεις Τάγαρη) στο τηλέφωνο 21 0822 1250.
  • Όσοι επιθυμούν να αναμείνουν την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας (εντός Αυγούστου) που θα πραγματοποιηθεί η παράσταση, τα εισιτήριά τους θα ισχύσουν κανονικά.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Πηγή: eviaportal.gr