Τη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 το 3ο Γυμνάσιο Χαλκίδας τίμησε την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, διοργανώνοντας Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ανάμεσα στα τμήματα της Α Γυμνασίου, πρωτάθλημα Μπάσκετ ανάμεσα στα τμήματα της Β και Γ Γυμνασίου καθώς και γνωριμία με το άθλημα της Κολύμβησης.

Στο Ποδόσφαιρο κέρδισε η ομάδα του τμήματος Α3 στην οποία την απονομή του κυπέλλου έκανε η Υποδιευθύντρια κα Μάλλιαρη Ιωάννα και στο Μπάσκετ η ομάδα του τμήματος Β2, όπου την απονομή του κυπέλλου έκανε η Διευθύντρια του σχολείου μας κα Παπά Δέσποινα.

Οι ομάδες ήταν μικτές (αγόρια και κορίτσια), ενώ τους αγώνες διαιτήτευσαν μαθητές μας που με χαρά έφεραν σε πέρας το δύσκολο κομμάτι της διαιτησίας.

Τα παιδιά που πήραν μέρος στην κολύμβηση, φιλοξενήθηκαν από τους προπονητές του ΕΥΒΟΪΚΟΥ Γ.Α.Σ της Κολύμβησης, κα ΝΙΑΧΟΥ ΝΟΤΑ και κο ΓΛΩΣΣΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ που μοιράστηκαν μαζί τους τα μυστικά του αθλήματος. Όλες οι αθλητικές μας δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν σε πραγματικές συνθήκες έτσι ώστε οι μαθητές μας να γνωρίσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, στο γήπεδο Ποδοσφαίρου στο Πάρκο του Λαού, στο Κλειστό γήπεδο Μπάσκετ ΔΑΚ ‘’ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ’’ καθώς και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας μετά από παραχώρηση από τον ΔΟΑΠΠΕΧ και τη Πρόεδρο Ελένη Αϊδινη την οποία ευχαριστούμε πολύ. Τέλος να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Ιατρό των αγώνων μας τον κο Καζανόπουλο Κωνσταντίνο για την παρουσία του καθώς και όλους τους Καθηγητές Συνοδούς για την υποστήριξη σε αυτή την πρωτοβουλία της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής Μακρή Ευτυχίας.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr