Αρχική Πολιτική Τάρτης: Δεν έχουμε σχέσεις με τη το ψηφιακό παρακράτος, που διχάζει τον...

Τάρτης: Δεν έχουμε σχέσεις με τη το ψηφιακό παρακράτος, που διχάζει τον ελληνικό λαό

64
0

Αρχική/Πολιτική/Τάρτης: Δεν έχουμε σχέσεις με τη το ψηφιακό παρακράτος, που διχάζει τον ελληνικό λαό

Ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Τάρτης για την υπόθεση Γεωργόυλη.

Χωρίς μισόλογα, χωρίς καθυστέρηση, χωρίς ήξεις αφίξεις, από την πρώτη στιγμή με μηδενική ανοχή, είμαστε με το θύμα χωρίς αστερίσκους. Καθαρές κουβέντες.

Και όπως παρατήρησε και ο πρόεδρός μας «δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν είμαι το ίδιο ούτε με τον κ. Τσίπρα ούτε με τον κ. Μητσοτάκη. Δεν έχουμε σχέσεις με τη δημιουργία ψηφιακών συμμοριών, ψηφιακού παρακράτους, που διχάζει τον ελληνικό λαό και δημιούργησαν κατά τα χρόνια διακυβέρνησής τους. Άλλο είναι να μιλάς τη γλώσσα της αλήθειας και άλλο είναι να λες, όπως ο κ. Τσίπρας, “είμαστε με το θύμα της κακοποίησης” και συγχρόνως στελέχη σου να απαξιώνουν μια γυναίκα που είχε το θάρρος να καταγγείλει την κακοποίηση.

Φοβάμαι, λοιπόν, ότι η αριστερά στη χώρα μας από την αριστερά του χαβιαριού πήγε στην αριστερά του “Μακελειού“.

Δεν είναι αυτή η πραγματική αριστερά. Η αριστερά είναι αυτή που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος δικαίου και δεν έχουν καμία σχέση μαζί της οι ψηφιακές συμμορίες και όλα αυτά. Αυτή η αριστερά είναι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη».

Τέλος, θέλω να επισημάνω ως δικηγόρος ότι η αναπαραγωγή προσωπικών φωτογραφιών της καταγγέλλουσας είναι απαράδεκτη. Δεν συμβάλλουν στην απόδοση δικαιοσύνης. Αντιθέτως λειτουργούν αποθαρρυντικά για άλλες γυναίκες να καταγγείλουν την κακοποίησή τους.

Ενώ είναι απαράδεκτο να συμψηφίζετε η διασπάθιση δημοσίου χρήματος με κακοποίηση. Διότι αυτοί οι συμψηφισμοί είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία. Φθάνει πιά με τους χυδαίους συμψηφισμούς.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr