Τα γιορτινά βραδινά πάρτι πλησιάζουν και εμείς είμαστε έτοιμες να κάνουμε best εμφανίσεις. Σας έχουμε τρεις υπέροχες προτάσεις, για να εντυπωσιάσετε με την κομψότητα και την φινέτσα των καλύτερων brands όπως Ioanna Kourbella, Marella, KAOS.

Sexy και Elegant Lingerie dress

Αν και το παιχνίδι παίζεται στις λεπτομέρειες, ένα lingerie dress από την Ioanna Kourbella είναι πάντα νούμερο ένα επιλογή για να χτίσουμε τα πιο ωραία outfit, για αυτό και κάθε χρόνο επενδύουμε σε ένα νέο κομμάτι που θα ορίσει το στιλ μας.

Το πανωφόρι των εορτών

Εάν αναρωτηθούμε ποια είναι τα συστατικά στοιχειά μίας κομψής εμφάνισης, θα χρειαστεί να συγκεντρώσουμε αρκετά items που την απαρτίζουν. Ο στόχος είναι πως το εν λόγω παζλ θα μας κάνει να αισθανόμαστε κομψότητα και αυτοπεποίθηση.

Όσον αφορά στο εορταστικό στιλ, ο γνώμονας της λάμψης έρχεται για να κάνει αυτό το project ακόμα πιο ενδιαφέρον. Η επιλογή του πανωφοριού είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Τον χειμώνα άλλωστε, τα πανωφόρια είναι οι leaders της σεζόν, αφού προστατεύουν από τη χαμηλή θερμοκρασία και αναβαθμίζουν το στιλ μας. Φυσικά, είναι το item εκείνο που “κλέβει” πρώτο τις εντυπώσεις σε ένα outfit. Σε περίπτωση λοιπόν που αναζητάτε το ιδανικό, και κάπως διαφορετικό, πανωφόρι για την περίοδο των γιορτών, σας έχουμε την καλύτερη πρόταση από την κορυφαία Ιταλική μάρκα KAOS.

Velvet touch: Βρήκαμε το πιο εντυπωσιακό βελούδινο φόρεμα

Το βελούδο είναι συνώνυμο της πολυτέλειας, ένα απαλό, ποιοτικό ύφασμα. Αριστοκρατικό και άκρως σαγηνευτικό. Πρωταγωνιστής των velvet pieces έχει αναδειχθεί το φόρεμα που πλέον θεωρείται και ως ένα από τα πιο μαγικά κομμάτια που γνώρισε η γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού καταφέρνει ταυτόχρονα να συνδυάζει το glam, τη λάμψη και την κομψότητα, ενώ το καλύτερο από όλα είναι ότι ταιριάζει σε οποιαδήποτε αισθητική. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο η κορυφαία ιταλικά εταιρεία Marella δημιούργησε βελούδινα φορέματα για την φετινή σεζόν.

Aυτά και άλλα πολλά comfort και glamour ρούχα θα βρείτε στο κατάστημα Εξαρχής που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας.

Εξαρχής – Σαλονικιού 6- Τηλέφωνο: 2221 060310

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr