Στις εκδηλώσεις Συλλόγων παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με Δημοτικούς Συμβούλους, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

Συγκεκριμένα, παρευρέθηκε στην ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση του Παραρτήματος Χαλκίδας του Λυκείου Ελληνίδων στην πλατεία Μάλλιου, καθώς και στην εκδήλωση «Αναβίωση εθίμου του Κλήδονα» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών και Κατοίκων Νέαπολης Χαλκίδας στον πεζόδρομο της Νέαπολης.

Η Έλενα Βάκα νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής παρέστη στη γιορτή λήξης του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας, όπου έδωσε τα συγχαρητήρια της στις εκπαιδευτικούς κ. Λευκούδη και κ. Κάλλου, για την έκδοση της εφημερίδας του σχολείου “Πρώτο-τύπος”, στην οποία φιλοξενείται η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η δήμαρχος στους επίδοξους – μαθητές δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Έκθεση έργων ζωγραφικής και συλλογής χειροποίητων δημιουργιών της καλλιτέχνιδας Έλλης Λυραράκη, που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη «Δημήτρης Μυταράς». Τέλος, παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Κολυμβητικού Ομίλου (Α.Π.Κ.Ο.) Δροσιάς στο Γυμνάσιο Δροσιάς.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr