Αρχική Οικονομία Σημαντική διάκριση μαθητή του 2ου ΓΕΛ Αλιβερίου

Σημαντική διάκριση μαθητή του 2ου ΓΕΛ Αλιβερίου

25
0

Ο Λάμπης Κωνσταντίνου, τελειόφοιτος μαθητής της Γ’ τάξης του 2ου ΓΕΛ Αλιβερίου, ήταν από τους επιτυχόντες τόσο στην πρώτη φάση του 84ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά “Ο ΘΑΛΗΣ” 2023-24, που διεξήχθη στο Γυμνάσιο Αλιβερίου, στις 4 Νοεμβρίου 2023, όσο και στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”, που διεξήχθη στις 20 Ιανουαρίου 2024 στο ΓΕΛ Κανήθου, στη Χαλκίδα.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2024 θα λάβει μέρος στην 41η Εθνική Μαθητική Ολυμπιάδα “O ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ”, που θα διεξαχθεί στο 1ο Πρότυπο ΓΕΛ Χαλκίδας.

Οι διαγωνισμοί τελούνται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) και είναι η πρώτη φορά που μαθητής της σχολικής μας μονάδας διακρίνεται στο σημαντικό αυτό μαθητικό διαγωνισμό Μαθηματικών.

Ο Λάμπης έχει εκδηλώσει καθ’ όλη τη διάρκεια φοίτησής του στο Σχολείο, το πάθος και την αγάπη του για τα Μαθηματικά, αφιερώνοντας ένα μεγάλο μέρος από τον ελεύθερo του χρόνο στη μελέτη της θεμελιώδους επιστήμης.

Ας αποτελέσουν η επιμονή και το πάθος του έμπνευση για τους μαθητές/μαθήτριες, ώστε να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι με την ίδια αφοσίωση και τον γνήσιο ενθουσιασμό για μάθηση.

Ο διευθυντής κ. Κρόκος Ιωάννης, ο σύλλογος εκπαιδευτικών και οι μαθητές/μαθήτριες της σχολικής μας μονάδας εύχονται στο μαθητή καλή επιτυχία στην Γ’ φάση του διαγωνισμού και να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα και οι στόχοι που έχει θέσει.
Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους/τις μαθητές/τριες του Σχολείου που συμμετείχαν στο διαγωνισμό “Ο ΘΑΛΗΣ”.

Συγχαρητήρια στον Λάμπη και το σχολείο του και καλή επιτυχία σε ότι στόχους έχει βάλει!

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr