Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της διαρκούς επιστημονικής και παιδαγωγικής ενημέρωσης και υποστήριξης όλων των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και σε συνέχεια του 1ου κύκλου των έξι (6) εξ αποστάσεως επιμορφωτικών σεμιναρίων, διοργανώνει και 2ο κύκλο τριών εξ αποστάσεως επιμορφωτικών σεμιναρίων, με θέμα: «Σχολείο και ΔΕΠ-Υ».

Ο 2ος κύκλος των τριών (3) νέων εξ αποστάσεως επιμορφωτικών σεμιναρίων υλοποιείται σε συνεργασία του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.). Στερεάς Ελλάδας (http://stellad-old.pde.sch.gr/pekes) με την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής ψυχολογίας (https://medicalpsychology.eu) και εξειδικευμένους επιστήμονες της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Ψυχολογίας, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν και στις τρεις επιμορφωτικές συναντήσεις του 2ου κύκλου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10η Επιμορφωτική Συνάντηση

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00
ΘΕΜΑ: «Προσαρμοσμένο ατομικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για μαθητές με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ)»
Εισηγητής: Τσιναρέλης Γεώργιος, Visiting Professor

Για συμμετοχή στο σεμινάριο:
Webex event Κωδικός 1234

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr