Αρχική Αθλητικά Πολύ καλές επιδόσεις για τους αθλητές του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ

Πολύ καλές επιδόσεις για τους αθλητές του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ

62
0

Το Σάββατο και την Κυριακή 17-18 Ιουνίου έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νοτίου Ομίλου Κ16 στην Χαλκίδα. Πάνω από 1400 αθλητές πήραν μέρος Συλλόγων από την Λαμία έως την Κρήτη. Ο Σύλλογος ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ συμμετείχε με 10 αθλητές, κατακτώντας 3 μετάλλια και πολύ καλές θέσεις.

Τη 1η θέση στον Δίσκο κατέκτησε ο ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ με 60.28μ , επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ αλλά και την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα, έως τώρα. Ο ίδιος αθλητής κατέκτησε και δεύτερο μετάλλιο στο αγώνισμα της σφαίρας, το χάλκινο αυτή τη φορά με επίδοση 14.41μ και νέο ατομικό ρεκόρ. Μετάλλιο πήρε και ο αθλητής μας ΣΚΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στα 300μ με εμπόδια κατακτώντας την 3η θέση με επίδοση 42.02’’. Στην έβδομη θέση του Δίσκου κοριτσιών έφτασε η ΛΑΜΠΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ με επίδοση 26.36μ.

Την 11η θέση κατέκτησε η σκυτάλη μας 4Χ80μ αγοριών με τους ΚΑΖΙΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗ, ΔΟΥΛΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ, ΠΕΡΟΥΤΣΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΣΚΟΥΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ κάνοντας ρεκόρ σε χρόνο 38.95’’. Τη 13η θέση στο άλμα τετραπλούν κατέκτησε ο ΠΕΡΟΥΤΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με επίδοση 13.89μ. Στο τετραπλούν αγωνίστηκε και η ΠΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ με επίδοση 11.90μ. Τέλος στα 80μ κοριτσιών πήρε μέρος και η ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΙΑ με χρόνο 11.49’’, ενώ η σκυτάλη των κοριτσιών μας με τις ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ,ΜΑΓΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΠΑΠΑΣΧΟΛΗ ΝΙΚΟΛ και ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΙΑ έκαναν καλή εμφάνιση με χρόνο 44.26’’.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ προσέφερε και 25 εθελοντές , οι οποίοι βοήθησαν σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Οι αθλητές μας έμαθαν την αξία του εθελοντισμού και εκτίμησαν τη δουλειά που κρύβεται πίσω από τέτοια μεγάλη διοργάνωση. Συγχαρητήρια στην αγωνιστική μας ομάδα, στους εθελοντές μας που μας γέμισαν υπερηφάνεια αλλά και στους προπονητές μας Μποσινάκη Χρήστο, Γραντζόγιαννη Πέτρο, Μακρή Έφη και Σφυρόπουλο Νίκο.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr