Αρχική Πολιτική Περιοδεία του Μίλτου Χατζηγιαννάκη στον Δήμο Καρύστου

Περιοδεία του Μίλτου Χατζηγιαννάκη στον Δήμο Καρύστου

61
0

Περιοδεία στον δήμο Καρύστου πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ξεκίνησε τις επισκέψεις του από τον Αλμυροπόταμο, όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο της περιοχής Χρήστο Γκότση, αλλά και επιχειρηματίες του τουρισμού και της εστιάσης.

Επόμενος σταθμός ήταν τα Στύρα και τα Νέα Στύρα, όπου ο Μ. Χατζηγιαννάκης συζήτησε με τους κατοίκους τις περιοχής, άκουσε τα προβλήματα που τους απασχολούν και τους ενημέρωσε για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέροντας παράλληλα το μήνυμα της ανάγκης για πολιτική αλλαγή την 21η Μαΐου και για συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης.

Στη συνέχεια ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλο και τον Δημοτικό Σύμβουλο Πολυχρόνη Πολυχρονίου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης κοινός τόπος ήταν η διαπίστωση πως η ενεργειακή δικαιοσύνη και η επίλυση του ιδιοκτησιακού αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο Καρύστου, που αποτελεί τον “πρωταθλητή” Δήμο της χώρας σε παραγωγή αιολικής ενέργειας, με τον υποψήφιο βουλευτή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για ένα πολύ δύσκολο ζήτημα και να χαρακτηρίζει ως δικαιοσύνη τη δωρεάν παροχή ρεύματος στους δημότες της Καρύστου.

Το απόγευμα ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης παραβρέθηκε στην Κάρυστο, όπου με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και παρουσία πολλών πολιτών και φίλων, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια και σε ολόκληρη την Ελλάδα στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr