Εγκρίθηκε η επιχορήγηση σε Δήμους και Περιφέρειες της χώρας για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις μετά την υπογραφή της Απόφασης από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα.

Μεταξύ των Δήμων που επιχορηγούνται αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση απλήρωτων υποχρεώσεών τους και αφορούν σε αξιώσεις από προμήθειες αγαθών ή παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων ή αποζημιώσεις από αδικοπραξία είναι και οι Δήμοι Χαλκιδέων και Ιστιαίας-Αιδηψού. Τα ποσά επιχορήγησης ανέρχονται σε 367.735,77 ευρώ και 107.560,52 ευρώ αντίστοιχα.

Ο Σπύρος Πνευματικός, βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ τόνισε τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουν προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της οικονομικής εξυγίανσης των Δήμων για ν’ αντιμετωπιστούν συσσωρευμένα προβλήματα.

Ευχαρίστησε, επίσης, τον κ. Πέτσα για την άριστη συνεργασία που έχει ως αποτέλεσμα την έμπρακτη στήριξη των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έτσι ώστε να είναι σε θέση να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες και να συμβάλλουν στην τόνωση των τοπικών οικονομιών.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr