Τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει καταλογισμός ευθυνών για τη μη σύλληψη του Χρήστου Παππά εξέφρασε ο Σίμος Κεδίκογλου, υπογραμμίζοντας ότι σαφώς και τίθεται θέμα όταν δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης, την οποία – όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά- δεν μπορεί να χλευάζει ο κ. Παππάς.

Μιλώντας ο βουλευτής στην τηλεόραση του Open, στην εκπομπή « Ώρα Ελλάδος» ανέφερε ότι είναι θέμα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ η σύλληψη του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, ενώ σε ό, τι αφορά τον Γιάννη Λαγό τόνισε ότι –ως ευρωβουλευτής- δεν μπορούσε να του απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Ερωτηθείς στη συνέχεια για το πώς σχολιάζει την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Υπουργού Οικονομικών δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας αναζητούσε ένα επικοινωνιακό «πυροτέχνημα» για να ξεφύγει από τα σοβαρά εσωκομματικά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Εκτιμώ ότι ήταν ατυχέστατη στιγμή, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη δύο κρίσιμα ζητήματα και στα ελληνοτουρκικά και στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, οπότε και δεν έτυχε της προβολής που επιθυμούσε.»

Πηγή: eviaportal.gr