Αρχική Πολιτική Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Οι εκλογές θα αποδειχθούν ντέρμπι, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι...

Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Οι εκλογές θα αποδειχθούν ντέρμπι, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής

59
0

Αρχική/Πολιτική/Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Οι εκλογές θα αποδειχθούν ντέρμπι, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής

Την εκτίμηση πως οι εκλογές θα κριθούν την τελευταία εβδομάδα μετά από μια μακρά προεκλογική περίοδο και πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής, έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μίλτος Χατζηγιαννάκης, μιλώντας στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm και την εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Θανάση Φουσκίδη.

Ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., ερωτηθείς για το ενδεχόμενο προοδευτικής συγκυβέρνησης ή και ψήφου ανοχής, επεσήμανε πως το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι πολύ ξεκάθαρο και αφορά το εάν θα επικροτήσει ο ελληνικός λαός όσα έχει δει αυτή την τετραετία από το σύστημα Μητσοτάκη ή εάν θα επιδιώξει μια προοδευτική και δημοκρατική πολιτική αλλαγή. Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. επιδιώκει να αναδειχθεί πρώτο κόμμα και ότι την επόμενη μέρα των εκλογών όλα τα προοδευτικά κόμματα θα κριθούν απέναντι στους ψηφοφόρους τους, με βάση τη δυναμική που θα τους έχει δώσει ο ελληνικός λαός.

Ολοκληρώνοντας, ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας σημείωσε πως καταγράφεται μια τρομερά μεγάλη αδιευκρίνιστη ψήφος που είχε να εμφανιστεί από το 2012 και αγγίζει το 20%, τονίζοντας την αισιοδοξία του πως ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα είναι το βράδυ των εκλογών ο τελικός νικητής.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr