Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η τέταρτη συγκέντρωση που διοργάνωσε στην Κάρυστο η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, κ. Σοφία Νικολάου.

Μετά τη Χαλκίδα, την Ιστιαία και το Αλιβέρι, η κ. Νικολάου συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στην πλατεία Αμαλίας και στο κατάμεστο καφέ Alea, κατέθεσε το πρόγραμμά της για την Εύβοια και έδωσε το μικρόφωνο στους πολίτες να μιλήσουν για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε έναν ειλικρινή διάλογο για όλα τα θέματα που έχουν οι κάτοικοι της Νότιας Εύβοιας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έγιναν αναφορές για το σύνολο του νομού.

Η υποψήφια βουλευτής άνοιξε τη συζήτηση μιλώντας στους παρευρισκόμενους για την ανάγκη να κατασκευαστούν σύγχρονοι αυτοκινητόδρομοι στην περιοχή, αλλά και για την ισόρροπη «πράσινη» ανάπτυξη που πρέπει να έχει η περιοχή, με έλεγχο των ανεμογεννητριών αλλά και με σημαντικά οφέλη που πρέπει να έχουν οι κάτοικοι.

Το λόγο πήραν οι παρευρισκόμενοι οι οποίοι μίλησαν εκτενώς για τις ανεμογεννήτριες, την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, την ανάγκη δημιουργίας νέων ξενοδοχείων, τη σύνδεση της Καρύστου με τη Ραφήνα, αλλά και τον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της, η κ. Νικολάου θα συνεχίσει τις περιοδείες της σε όλη την Εύβοια, συνομιλώντας με όλους τους πολίτες και δίνοντάς τους το λόγο, έχοντας ως κεντρικό σύνθημα «Μόνο η Εύβοια».

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr