Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εσπερίδα που διοργάνωσε ο Πανευβοϊκός Σύλλογος “Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ” την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου με θέμα:” Το παρόν και το μέλλον του Αθλητισμού στην Εύβοια” στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Αντιπεριφέρειας.

Η εσπερίδα ήταν η πρώτη εκδήλωση της τετραλογίας που θα πραγματοποιήσει ” Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ” με αφορμή τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που διοργανώνει ο Σύλλογος την Κυριακή 9 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου.

Θερμές ευχαριστίες προς όλους τους προσκεκλημένους που πλαισίωσαν το “πάνελ” της εσπερίδας και οι οποίοι τοποθετήθηκαν επί του θέματος , τονίζοντας παράλληλα την ιδιαίτερη σημασία που έχει ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου που διοργανώνει “Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ” και ο οποίος είναι αφιερωμένος στη Γυναικοκτονία και τη Παιδική Βία, προσκαλώντας όλους και όλες να συμμετέχουν , ώστε να δοθεί ένα πολύ δυνατό μήνυμα, αλλά και συμβάλλοντας έτσι στο φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα.

Το “πανελ” πλαισίωσαν οι:

Ηλίας Μπουρμάς -εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφ.Στερεας Ελλάδας , Αθλητισμού-Τουρισμού.
Θεοφάνης Σπανός -Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς
Βραιμάκης Χαράλαμπος-Γραμματέας Ε.Α.Σ, Πρόεδρος ΑΓΣ Νεάπολης.

Τάρτης Αθανάσιος- Δικηγόρος, πρώην .Ποδοσφαιριστής
Δήμητρα Φρατζή-Πρωταθλήτρια Στίβου.
Βουρδάνος Κώστας- Πρωταθλητής Ελληνορωμαικής Πάλης.
Κουρκουμέλης Γεώργιος- Ορθοπεδικός, Χειρούργος.
Παναγιώτης Νικολάου- Αντιπρόεδρος Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.
Γουβαίλης Χρήστος- Πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Ευβοίας.
Βασιλάκος Δημήτρης- Προπονητής Ξιφασκίας ΑΟ Χαλκίδας.
Γεώργιος Μαυρομμάτης-Γυμναστής
Δημήτρης Αινδιλής- Προπονητής Ποδοσφαίρου, κάτοχος ΟΥΕΦΑ ΙΒ.
Ευχαριστίες επίσης και στη συντονίστρια της εσπερίδας κ.Αργυρούλα Αφράτη, στο κ.Παντελή Τραπεζούντιο αλλά και στην Αντιπεριφέρεια για την διάθεση της αίθουσας.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr