Ο κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ movieone ανακοίνωσε το πρόγραμμα προβολών από Πέμπτη 17 έως και την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022. Η ταινία που θα προβληθεί με δύο ώρες προβολών είναι το ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ – AMBULANCE.

Υπόθεση:

Σε αυτό το ιλιγγιώδες θρίλερ από τον σκηνοθέτη και παραγωγό Michael Bay, ένας παρασημοφορημένος βετεράνος, ο William, που είναι απελπισμένος να βρει χρήματα ώστε να καλύψει το κόστος της ιατρικής περίθαλψης της γυναίκας του, ζητά βοήθεια από το ένα πρόσωπο που ξέρει ότι δεν θα έπρεπε – τον θετό του αδερφό, Danny.

Πρόκειται για έναν χαρισματικό εγκληματία που θα του κάνει προσφορά για μια δουλειά: τη μεγαλύτερη ληστεία τραπεζών στην ιστορία του Los Angeles, με λεία 32 εκατομμύρια δολάρια. Με την επιβίωση της συζύγου του να κρίνεται στο νήμα, ο William δεν μπορεί να αρνηθεί την προσφορά. Όταν η απόδραση από την τράπεζα πηγαίνει εντυπωσιακά στραβά, τα απελπισμένα ετεροθαλή αδέλφια κλέβουν ένα ασθενοφόρο, στο οποίο επιβαίνει ένας τραυματισμένος αστυνομικός που είναι ετοιμοθάνατος και μια νοσοκόμα.

Σε μια καταδίωξη υψηλής ταχύτητας που δεν σταματά ποτέ, ο William και ο Danny πρέπει να αποφύγουν τις αστυνομικές δυνάμεις, να κρατήσουν τους ομήρους ζωντανούς και με κάποιο τρόπο να προσπαθήσουν να μην σκοτώσουν ο ένας τον άλλον, στην πιο παρανοϊκή απόδραση που έχει συμβεί ποτέ στο Los Angeles.

Σκηνοθεσία Michael Bay

Σενάριο: Chris Fedak

Ηθοποιοί: Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II, Eiza González

Ώρες Προβολών : 19.30-22.15

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr