Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ αλλά και Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής κα Μυτάλα Τζεράνη Ευαγγελία, του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων κατόπιν της πρωτόγνωρης επιτυχίας των διήμερων Πολιτιστικών εκδηλώσεων με την επωνυμία ΓΟΒΓΙΝΕΙΑ 2022, αφιερωμένες στην Μάχη των Βρυσακίων , οι οποίες είχαν προγραμματιστεί από πέρυσι αλλά λόγω του covid και των πυρκαγιών στον γειτονικό μας Δήμο τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν , θέλει να δώσει τις θερμές ευχαριστίες, σε όσους βοήθησαν, συμπορεύτηκαν και στήριξαν με κάθε τρόπο αυτή την πρωτοφανή για τα τοπικά
δεδομένα πολιτιστική- ιστορική ανάδειξη του τόπου μας.

Μια πρωτοβουλία που έλαβε σάρκα και οστά ώστε μετά από 200 χρόνια , να τιμηθούν οι Ήρωες και η Μάχη ορόσημο, η οποία άνοιξε το δρόμο για την Απελευθέρωση της Εύβοιας από τον Τουρκικό ζυγό.

Καταρχήν ευχαριστίες θερμές στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας υπό την ΑΙΓΙΔΑ της οποίας πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις της αναπαράστασης της Μάχης των Βρυσακίων. Τον Περιφερειάρχη Σπανό Θεοφάνη, που είναι πάντα δίπλα μας για την ανάδειξη της
πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κο Κελαίδίτη Γεώργιο έναν άνθρωπο που σε κάθε πολιτιστική πρωτοβουλία ή κοινωνική είναι το στήριγμα μας, είμαστε ευγνώμονες και συνάμα περήφανοι, που έχει τέτοιους ανθρώπους ο τόπος μας και μπορούμε όλοι μαζί ως συνδετικός κρίκος να κάνουμε θαύματα.

Τον κο Γαλάνη Κωνσταντίνο καθώς και τον κο Μπουρμά Ηλία, οι οποίοι είναι πάντα δίπλα μας. Θερμές ευχαριστίες στο Δ.Σ και τα μέλη του Συνδιοργανωτή Πολιτιστκού Συλλόγου Αγγελή Γοβιού, για την μοναδική θέρμη που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα για την προετοιμασία της αναπαράστασης.

Ο Αγγελής Γοβιός και τα παλικάρια του, μας δίδαξαν με την γενναιότητα τους, τι θα πει αυτοθυσία και αγάπη για την πατρίδα και τα ιδανικά και είναι επείγουσα ανάγκη στους χαλεπούς καιρούς και στη λήθη να ξυπνήσουμε τα συναισθήματα ειδικότερα των νέων ανθρώπων για να εμπεδώσουν ότι η ελευθερία και η Δημοκρατία στην Ελλάδα χρειάζονται αγώνα και ως παράδειγμα τους παρουσιάσαμε την Ιστορία του τόπου μας , με ένα εγχείρημα που όσο δύσκολο και να φαινόταν έγινε θρίαμβος και θαυμασμός προς ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ.

Ιδιαίτερες λοιπόν ευχαριστίες στους άνδρες που παραμέρισαν τις προσωπικές δυσκολίες και αφοσιώθηκαν με μοναδικό ζήλο στο υπέρτατο συναίσθημα να αγγίξουν τον ηρωϊσμό και την αγάπη προς την πατρίδα, παιδιά Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας.

Τα άτομα που πλαισίωσαν τους Έλληνες, στην ομάδα του Αγγελή Γοβιού:

MAKΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ως ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΟΒΙΟΣ και τα παλικάρια του έγραψαν την δική τους Ιστορία στην ανάδειξη τόσο του θρυλικού Ήρωα, με το σθένος , το πάθος αλλά και την ευγενή συναγωνιστική άμιλλα τους.

Τον Πατέρα Μάριο Εφημέριο του Τοπικού Διαμερίσματος Καστέλας, όπου η συναισθηματική του φόρτιση στην αναπαράσταση προκάλεσε συγκίνηση και συνετέλεσε και αυτή σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία.

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΤΟΜΑΡΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ- ΜΑΡΜΑΡΑΣ
ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ:
ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΑΚΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΚΩΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΝΤΕΛΕΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΕΛΙΤΣΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΟΒΙΟΣ
ΚΑΡΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΠΑΡΑΚΟΣ ΜΙΛΤΟΣ-ΚΑΡΥΔΑΣ
ΜΠΑΡΩΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΣΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΩΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΚΙΑΠΕΚΟΣ ΤΑΣΟΣ
ΠΑΤΑΠΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε αυτούς που έκαναν την υπέρβαση για να παρουσιαστεί η μάχη υποδυόμενοι τους Τούρκους :
ΚΑΛΑΒΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ως ΟΜΕΡ ΒΡΥΩΝΗΣ, η υπέρβαση σε όλη τη διάσταση της σε Ελληνική ψυχή.
ΚΟΡΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΝΤΕΛΧΑ ΜΠΕΗΣ
ΠΡΑΤΖΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ –ΑΡΑΒΑΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ:
ΚΟΤΡΙΚΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΖΗΣΙΜΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΥΣΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΞΥΓΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΦΑΛΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΡΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΚΙΩΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΟΥΡΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΙΑΠΕΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
BAΣΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Τους ευγνωμονούμε για το πάθος και την αγάπη για το τόπο τους, όπως όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που ανήκουν οι περισσότεροι συμμετέχοντες ¨ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΟΒΙΟΣ¨ και ¨ΡΙΖΕΣ ΨΑΧΝΩΝ¨, πρωτοστάτες και βασικοί συντελεστές σε αυτό το εγχείρημα.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΕΝΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΣΑΣ
ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΥ ΖΗΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥ

Ευχαριστίες θερμές στον κο Ντελέκο Αντώνιο που με το άλογο του έδωσε ιδιαίτερη παραστατικότητα, βάθος και πειστικότητα, στην αναπαράσταση της Μάχης.

Ξεχωριστές ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη στους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και την ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ που μαζί σχεδιάσαμε και αγωνιστήκαμε για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Ιδιαιτέρως τον Ιστορικό- Αρχαιολόγο-Ερευνητή και Συγγραφέα κο ΚΑΡΑΤΖΑ ΝΙΚΟΛΑΟ, του οποίου οι γνώσεις, σε συνδυασμό με την αγάπη για τον τόπο του και την εθελοντική προσφορά του μας οδήγησε με το σενάριο να αγγίξουμε και να αισθανθούμε , τα πραγματικά Ιστορικά γεγονότα ώστε να βγει αυτό το πειστικό αποτέλεσμα, όπως ακριβώς έπραξε και με το αφηγηματικό ιστορικό Ντοκιμαντέρ, η ευγνωμοσύνη μας μεγάλη.

Μαζί του σε αυτή την προετοιμασία η Φιλόλογος ΜΑΝΤΖΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ , της οποίας οι παρεμβάσεις ήταν καταλυτικές ενώ ως αφηγήτρια έδωσε την νότα του υπέρτατου πατριωτισμού, όπως απαιτούσε η πιστή αναπαράσταση της Μάχης για τους λόγους λοιπόν αυτούς και τον αγώνα της, να γίνει πραγματικότητα, αυτό το εγχείρημα, αλλά και για την συνολική προσφορά της, στα Πολιτιστικά πράγματα του τόπου, την ευχαριστούμε θερμά.

Ουσιαστική όμως ήταν και η δουλειά του κου Ανέστη Τσίρη ως Ερευνητής –Αρχαιολόγος καθώς και του κου Ραπτάκη Σπύρου , Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ,Ερευνητή και αφηγητή στο Ντοκιμαντέρ , καθώς η όλη του παρουσία και βοήθεια ήταν σημαντική.
Ευχαριστούμε για την παρακίνηση και την στήριξη τον Οικονομολόγο –ΕρευνητήΣυγγραφέα, κο Γεωργίου Γεώργιο.

Την Δασκάλα κα Βασιλείου Μαρία, για την αμέριστη βοήθεια με τις γνώσεις της και την αγόγγυστη ανταπόκριση σε κάθε μας εγχείρημα. Την Εκπαιδευτικό κα Καραδόντα Ηλιάνα για την βοήθεια και την συμπόρευση της, με όμορφες προτάσεις, σε αυτό το Ιστορικό ταξίδι του τόπου μας. Την Μπισμπικοπούλου Βασιλική, που έδωσε ψυχή και αγάπη με κάθε τρόπο και ιδιαίτερα με τις γνώσεις της σε όλες τις Ιστορικές δραστηριότητες ξεχωριστά. Τον κο Βερνέζο Δημήτριο για την ουσιαστική συμβολή και στήριξη του σε αυτό το
ταξίδι. Την κα Λαφαζάνη Λένα για την χρήσιμη βοήθεια της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο μέλος της Πολιτιστικής Επιτροπής, στον άνθρωπο που όχι μόνο οι προτάσεις του είχαν βαρύτητα σε ότι δημιουργήσαμε αλλά τόλμησε να επωμιστεί το υπέρτατο μεγάλο βάρος στους ώμους του, τόλμησε και μας έκανε περήφανους, διαπερνώντας μας ρίγη συγκίνησης , υποδυόμενος τον μεγάλο ήρωα Αγγελή Γοβιό, ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς τον κο ΜΑΚΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Ψαχνών κο Καλαβρή Μιχάλη για όλη την βοήθεια, όλο αυτό το διάστημα από την αρχή ως το τέλος αυτής της προσπάθειας, μα περισσότερο , ότι έκανε την υπέρβαση να υποδυθεί τον μεγάλο τύραννο Ομέρ Βρυώνη, για να μπορέσει έτσι να σταθεί η αναπαράσταση και μαζί του ακολούθησαν δεκάδες άνδρες που γνωρίζουμε πόσο πάλεψαν με τα πατριωτικά τους συναισθήματα.

Ευχαριστίες θερμές, στους Προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων: Kαμαρίτσας, Κοτρίκλα Ιωάννη , Μίστρου , Τσώκο Ηρακλή, Κυπαρισσίου Παπαδημητρίου Χρήστο, Λούτσας, Κύριλλο Δημήτρη και Μαυρόπουλου, Κικίδη Γεώργιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην Σκηνοθέτιδα , κα ΚΑΡΛΑΤΗΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ η οποία έπραξε τα μέγιστα με πολύ αγάπη συμπορευόμενη με τον Σεναριογράφο και τους υπόλοιπους Επιστημονικούς συνεργάτες με την εμπειρία της, ώστε να βγει αυτό το πέραν κάθε προσδοκίας αποτέλεσμα.

Πολλές ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που μας ενέπνευσε , να βάλουμε πλώρη γι΄αυτό το ταξίδι, τον Μητροπολίτη Καρπενησίου, γέννημα θρέμμα τοπικού, διαμερίσματος Καστέλας με απέραντη αγάπη για τον τόπο του.
Ήταν η αφετηρία για εμάς , που μας παρακίνησε για να σχεδιάσουμε το εγχείρημα αυτό και του ευχόμαστε υγεία και μακροημέρευση στη ζωή του. Ευχαριστίες με πολύ ευγνωμοσύνη επίσης, στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας- Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων και ιδιαίτερα τον Μητροπολίτη μας κ.κ Χρυσόστομο για την αμέριστη βοήθεια και αγάπη σε κάθε μας πολιτιστική-κοινωνική πρωτοβουλία και σε αυτή ήταν καταλυτική σε ότι ζητήσαμε, ευχόμαστε υγεία και μακροημέρευση με την ευλογία του Θεού.
Ευχαριστίες θερμές στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας για την προσφορά γνήσιων Ιερών κειμηλίων, όπλων και σπαθιών από την Επανάσταση ,από το Μουσείο της Λίμνης και της Αγίας Άννας, βοηθώντας μας με αυτόν τον τρόπο να κάνουμε πιο πειστική την Αναπαράσταση.
Ευχαριστούμε τον κο Κοντούλη Σπυρίδωνα για την διάθεση και βοήθεια του με πραγματικά όπλα.

Τον κο Ματράκα Αθανάσιο για την διάθεση αυθεντικού κανονιού για τις ανάγκες της Αναπαράστασης. Τον Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Καστέλας κο Ματράκα Νικόλαο, για την αμέριστη βοήθεια του.

Ευχαριστούμε τους φιλοξενούμενους Συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και τίμησαν τον τόπο και τους Ήρωες μας, με την συμμετοχή τους στην Αναπαράσταση:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΟΜΝΗΜΟΝΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΡΡΑΚΙΩΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ¨ΜΑΡΚΟΣ
ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ¨
ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ¨Ο ΜΑΚΙΣΤΟΣ¨
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ¨ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ¨
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ¨ΤΟ ΑΛΩΝΑΚΙ¨

Η αποδοχή του καλέσματος μας από τους ανωτέρω Συλλόγους , έδωσαν βαρύνουσα αξία στην εκδήλωση και κάθε Σύλλογος ξεδίπλωσε με την συμμετοχή του, την ιστορία του τόπου του κατά την Επανάσταση που είναι αλληλένδετη με τη δική μας.

Οι ΕΛΛΗΝΟΜΝΉΜΟΝΕΣ με Πρόεδρο τον Συλλέκτη κο Κατσίρα απόγονο του αγωνιστή Παπαφλέσσα, ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη με την κατ’ ιδίαν συμμετοχή του στην επιτυχία της Αναπαράστασης, οι αρματωσιές των Οπλαρχηγών της Επανάστασης τόσο αυτές με τις οποίες κόσμησε τον εαυτό του όσο και τα Ιερά κειμήλια της Έκθεσης που πραγματοποίησε στα Διατηρητέα κτίρια της κεντρικής πλατείας των Ψαχνών, έγιναν πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους, ήταν τόσο πρωτότυπα και πρωτόγνωρα για τον τόπο μας δίνοντας την μοναδική ευκαιρία στους πολίτες να αντικρύσουν ζωντανά τα τιμημένα και δοξασμένα όπλα του Κολοκοτρώνη, Νικηταρά ,Παπαφλέσσα κ.α

Τους τοπικούς Συλλόγους του Δήμου που παρέλασαν και ανέδειξαν τον τόπο μας:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΕΛΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΟΒΙΟΣ
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΨΑΧΝΩΝ ΟΙ ΡΙΖΕΣ
ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΥ ΖΗΝ
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΕΝΩΝ ΕΡΙΑ
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΣΑΣ
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Η ΠΡΟΟΔΟΣ
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΣΣΩΝΑ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο
ΘΕΟΛΟΓΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΡΙΕΖΩΤΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΕΝΗΣ ΤΑ ΔΡΟΛΑΠΙΑ.
Πολλές ευχαριστίες στους μεγάλους χορηγούς μας:
ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε
ΕΥΒΟΙΚΗ ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ
ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΑΜΑΡΙΤΣΑ
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΜΠΙΣΜΠΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΨΑΧΝΑ
ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ:
ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΡΟΖΩΗ.
ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΜΠΡΙΝΗ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Θερμές ευχαριστίες στους Αντιδημάρχους, που ήταν δίπλα μας για να βγάλουμε εις πέρας όλο αυτό το εγχείρημα.
Τα μέλη εκείνα της ΔΗΚΑΔΙΜΕ, που μαζί συμπορευτήκαμε ώστε να γίνει πραγματικότητα η πρόταση αυτή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους στους υπαλλήλους της ΔΗΚΑΔΙΜΕ και στους εθελοντές μας που πρόσφεραν αγόγγυστα την βοήθεια τους. Ευχαριστίες στους υπαλλήλους του εργοταξίου.

Τέλος ευχαριστούμε τον άνθρωπο που στέκεται αρωγός και στήριγμα δίπλα μας για να πετύχουμε κάθε προσπάθεια μας , για την ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του τόπου μας, τον Δήμαρχο μας κο ΨΑΘΑ ΓΕΩΡΓΙΟ.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr