Με το πρόγραμμα Δεσμός για τους Νέους Βόρεια Εύβοια χρηματοδοτούμε θέσεις απασχόλησης σε κοινωφελείς οργανισμούς για άνεργους νέους με διπλό στόχο να βοηθήσουμε :

  • νέους ανέργους έως 30 ετών να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία,
  • οργανισμούς κοινωφελούς χαρακτήρα όπως: ιδρύματα, ΜΚΟ, συλλόγους, σωματεία, ΚΟΙΝΣΕΠ, ΑΜΚΕ, δομές υγείας και κοινωνικής πρόνοιας καθώς και πολιτιστικούς φορείς να ενισχύσουν τις δυνατότητές τους, να διευρύνουν το έργο τους και να μεγιστοποιήσουν τον θετικό κοινωνικό και ανθρωπιστικό τους αντίκτυπο.

Στους τρεις κύκλους του προγράμματος καλύψαμε 40 θέσεις εργασίας σε ισάριθμους φορείς δημιουργώντας ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο.

Ο διπλός στόχος του προγράμματος αντανακλάται από τη διαδικασία αίτησης: οι φορείς συν υποβάλλουν μαζί με τον υποψήφιο εργαζόμενο κοινή αίτηση με πλήρη περιγραφή του έργου, τα συγκεκριμένα αποτελέσματα της προσδοκώμενης συνεργασίας τους και τον αντίκτυπο στο έργο του οργανισμού και το κοινωνικό σύνολο αλλά και το προφίλ του υποψηφίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ο Δεσμός θα συνεργάζεται άμεσα και τακτικά με τους φορείς που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα με σκοπό την παρακολούθηση της προόδου και των αποτελεσμάτων της εργασίας των συμμετεχόντων και θα αναρτά τακτικές ενημερώσεις στην ιστοσελίδα του, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, LinkedIn) και το μηνιαίο newsletter του.

Η αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί από τον υποψήφιο σε συνεργασία με τον κοινωφελή οργανισμό και θα αξιολογηθεί ως προς την περιγραφή της θέσης εργασίας, τον αντίκτυπο στο έργο του οργανισμού και το κοινωνικό σύνολο αλλά και το βιογραφικό και τις δεξιότητες του υποψηφίου καθώς και την εντοπιότητα (χωρίς να είναι προαπαιτούμενο).

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα:

1. Αίτηση συμμετοχής – Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων θα ανοίξει την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022

2. Όροι και προϋποθέσεις

3. Συχνές ερωτήσεις

Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά όλες τις πληροφορίες, προκειμένου να διασφαλίσετε την πληρότητα της αιτήσεώς σας. Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη του προγράμματος Βαλεντίνα Βιτάλη στο [email protected] και στο 2168090840.

Η καταληκτική ημερομηνία της υποβολής των αιτήσεων ορίζεται ως η Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο πλαίσιο της Πρωτοβουλία Στήριξης της Βόρειας Εύβοιας του ΙΣΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr