Οι Εκδόσεις Ψυχογιός στον θεσμό των βραβείων TOYS AWARDS 21, έλαβε σημαντική διάκριση και απέσπασαν 12 βραβεία σε σύνολο 18 κατηγοριών. Δύο νέα επιτραπέζια παιχνίδια, σας προτείνουν οι Εκδόσεις Ψυχογιός, που θα λατρέψετε και θα αγαπήσουνε μικροί και μεγάλοι.

ZITO! – COLORBRAIN: ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Καλωσορίσατε στο πιο… πολύχρωμο επιτραπέζιο παιχνίδι ερωτήσεων! 300 συναρπαστικές ερωτήσεις γνώσεων, από αγαπημένους παιδικούς ήρωες έως σημαίες χωρών, περιμένουν να τις απαντήσετε με… χρωματιστό τρόπο! Όλες οι απαντήσεις είναι χρώματα και σας δίνονται προτού αρχίσει το παιχνίδι. Με τις 11 Κάρτες Χρωμάτων στα χέρια σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε ποια κάρτα ή ποιες κάρτες πρέπει να παίξετε για να απαντήσετε στις σύντομες και ιδιαίτερες ερωτήσεις, και να κερδίσετε τους περισσότερους πόντους.
Είστε έτοιμοι; Καλή διασκέδαση.
Εύκολο, γρήγορο και διασκεδαστικό, το COLORBRAIN είναι το απόλυτο επιτραπέζιο παιχνίδι για όλη την οικογένεια και την παρέα!

Περιεχόμενα: 199 κάρτες, 1 πίνακας βαθμολογίας, 1 θήκη για κάρτες, 1 φύλλο οδηγιών στα ελληνικά.
Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για 2-20 παίκτες άνω των 12 ετών.
Μέση διάρκεια παιχνιδιού: 20 λεπτά.

ZITO!-PANIC DINER: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ

Ανασκουμπωθείτε και βγάλτε το εστιατόριο ασπροπρόσωπο.

Πανικός επικρατεί στο εστιατόριο! Η φήμη του βρίσκεται στα χέρια σας. Σερβίρετε τις παραγγελίες των πελατών, πλύνετε τα πιάτα και προσαρμοστείτε σε όλες τις πιθανές καταστάσεις, σε καύσωνες, σε μέρες με πολλή κίνηση, σε βραδιές με VIP πελάτες. Έχετε μία εβδομάδα για να αποδείξετε την αξία σας και να ανταποκριθείτε σε όλες τις τρελές προκλήσεις που θα συναντήσετε στο Panic Diner! Είστε έτοιμοι;

Το πιο διασκεδαστικό συνεργατικό επιτραπέζιο παιχνίδι.

Περιεχόμενα: 1 ταμπλό, 1 πλυντήριο πιάτων (καπάκι του κουτιού), 48 μάρκες-Πιάτα (διπλής όψης), 15 μάρκες-Αστέρια, 7 μάρκες-Τρόπαια, 40 κάρτες-Πελάτες (στρογγυλές), 20 κάρτες-Προσκλήσεις (τετράγωνες), 1 κλεψύδρα των 90 δευτερολέπτων, 1 βιβλίο κανόνων στα ελληνικά. Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για 2-5 παίκτες άνω των 7 ετών.
Μέση διάρκεια παιχνιδιού: 20 λεπτά.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr