Στον Πούρνο του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, ένα από τα χωριά που οι πλημμύρες του προηγούμενου Αυγούστου άφησαν τεράστιες ζημιές στις υποδομές και στο οδικό δίκτυο της περιοχής, βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης. Στη συζήτηση με κατοίκους της περιοχής, μεταξύ των οποίων και με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Άγγελο Ηλία, πληροφορήθηκε για τα κυρία προβλήματα που άφησε πίσω της η θεομηνία και για το πώς είναι η κατάσταση σχεδόν ένα μήνα μετά.

O βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να μεριμνήσει, ώστε όσο το δυνατόν συντομότερα να υλοποιηθούν τα μέτρα στήριξης στους πληγέντες και τις κατοικίες τους, να αποκατασταθούν οι ζημιές στις γέφυρες και στους δρόμους της περιοχής και να ενισχυθούν οι αγρότες που είδαν τα χωράφια τους και τις σοδειές τους να καταστρέφονται μέσα σε ένα βράδυ.

Το πρωί της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου 2020 ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης συνέχισε την περιοδεία και τις συναντήσεις με τους κατοίκους στις πληγείσες περιοχές της Κεντρικής Εύβοιας.

Πηγή: eviaportal.gr