Αρχική Οικονομία Ενημερωτική Ημερίδα του Επιμελητηρίου Εύβοιας στην Κάρυστο

Ενημερωτική Ημερίδα του Επιμελητηρίου Εύβοιας στην Κάρυστο

67
0

Με την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 στην Κάρυστο, με θέμα : “ Ψηφιακό ωράριο – Ψηφιακή κάρτα εργασίας ” .

Την εκδήλωση την οποία πραγματοποίησε ο Φορέας – στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού του ρόλου – στο Hotel Galaxy στην παραλία Καρύστου, παρακολούθησαν, συμμετέχοντας στις εργασίες της, εκπρόσωποι όλων των Επαγγελματικών Συλλόγων της περιοχής, λογιστές/φοροτεχνικοί και επαγγελματίες.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν έγκυρα από τον εισηγητή κ. Πέτρο Ραπανάκη, (Οικονομολόγο, Πτυχιούχο Α.Β.Σ.Π, Σύμβουλο επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας & ανθρώπινου δυναμικού, συγγραφέα), για την ψηφιακή κάρτα εργασίας καθώς και για όλα τα εργατικά θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα.

Υπεύθυνοι για την όλη διοργάνωση και το συντονισμό της, ήταν οι κ.κ. Βασίλειος Βαρελάς, (Λογιστής – Φοροτεχνικός – Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου Εύβοιας), Αντώνιος Νταβαρίας, (Λογιστής – Φοροτεχνικός – Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών Επιμελητηρίου Εύβοιας).

Αποκλειστικός χορηγός ήταν εταιρεία SoftNet IKE.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr