Με οδηγό τη θεμελιώδη αξία της Υγείας & Ασφάλειας και μακρόχρονη παράδοση συνεισφοράς στις τοπικές κοινωνίες, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προχώρησε σε δωρεά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στο Φίλαθλο Σωματείο Ταμυναϊκός Αλιβερίου.

Προασπίζοντας την υγεία των νέων αθλητών της περιοχής του Αλιβερίου και προωθώντας την έννοια της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της πρόληψης, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει το Σωματείο με στόχο να θωρακίσει τα μέλη του, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής απέναντι σε έκτακτα συμβάντα που απαιτούν άμεση επέμβαση. Με αυτή τη δωρεά, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι η δημόσια υγεία αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά του, ενώ δεσμεύεται να συνεχίσει να υπηρετεί με πρωτοβουλίες στήριξης προς τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται.

Ο κος Βασίλης Καμπάνης , Διευθυντής του εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι, δήλωσε σχετικά «Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ στεκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη της Εύβοιας εστιάζοντας ιδιαίτερα στα παιδιά και τους νέους. Επενδύουμε στην υγεία των αθλητών του Φ.Σ. Ταμυναϊκός Αλιβερίου και προχωρούμε στην χορηγία εξοπλισμού που μπορεί να καλύψει έκτακτα περιστατικά που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης κατά τη διάρκεια αγώνων και προπονήσεων. Ο απιδινωτής τίθεται στη διάθεση της ομάδας αλλά και κάθε κατοίκου της περιοχής. Η δωρεά αυτή είναι ένα ελάχιστο μόνο δείγμα της πρόθεσής μας να προσφέρουμε και να αγωνιστούμε για τον τόπο που μας φιλοξενεί εδώ και 40 χρόνια».

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr