Η ΕΛΜΕ Εύβοιας, λαμβάνοντας υπόψη τις καταστατικές της αρχές, όπως περιγράφονται στο άρθρο 2, “Σκοποί της Ένωσης είναι: η πνευματική και παιδαγωγική εξύψωση και η κοινωνική αναγνώριση της προσφοράς και του έργου των εκπαιδευτικών”, και θέλοντας να συμβάλλει στην ουσιαστική επιμόρφωση των μελών της, εγκαινιάζει ένα κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων, που σκοπό έχουν να παρουσιάσουν πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας και μάθησης στο ελληνικό δημόσιο σχολείο.

Στον α’ αυτό κύκλο σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την επιμορφωτική διημερίδα “Για ένα σχολείο της κοινότητας” σε συνεργασία με την παιδαγωγική ομάδα “το Σκασιαρχείο”, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021.

Για την παρακολούθηση της διημερίδας πρέπει να συμπληρώστε και να αποστείλετε την google form, έως την Κυριακή 21/11/2021.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς και όλα τα πρωτόκολλα για τον covid-19.

Την προβολή της ταινίας στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας μπορούν να παρακολουθήσουν, έως 100 άτομα. Τα βιωματικά σεμινάρια στο 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, έως 60 άτομα χωρισμένα σε δύο ομάδες, με εμψυχωτές/τριες μέλη της παιδαγωγικής ομάδας το Σκασιαρχείο.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr