Αρχική Αθλητικά Διήμερο αθλητικών βιωματικών δράσεων σε σχολεία της Χαλκίδας

Διήμερο αθλητικών βιωματικών δράσεων σε σχολεία της Χαλκίδας

56
0

Αρχική/Αθλητικά/Διήμερο αθλητικών βιωματικών δράσεων σε σχολεία της Χαλκίδας

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας και τη Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία διήμερο αθλητικών βιωματικών δράσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης» και στο Γήπεδο «Ι. Καλαμακίδης» στην Κάνηθο.

Συγκεκριμένα, στις 7 και 8 Ιουνίου 530 μαθητές/τριες Δ΄, Ε΄& Στ΄ τάξης σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα Kids Athletics και να γνωρίσουν τα μυστικά και τις τεχνικές τριών Ολυμπιακών Αθλημάτων, του Κανό-Καγιάκ , της Πάλης και της Τοξοβολίας.

Οι προπονητές Κωνσταντίνος Μπουλούκος (Τεχνικός Σύμβουλος στην Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας), Μαρία Αναστασίου (Τεχνική Σύμβουλος της Ε.Ο.Τοξοβολίας), Θεόδωρος Κιαπέκος (Υπεύθυνος της Ε.Ο.Κ.Κ. για την Εύβοια κατά το σχολικό έτος 2022-23) και Γεώργιος Λέων (Υπεύθυνος Τεχνικός για την Πάλη) με ενθουσιασμό και αγάπη παρουσίασαν βιωματικά τα παραπάνω αθλήματα στα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους πλημμύρισαν τα γήπεδα με φωνές ικανοποίησης και χαμόγελα.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Αττικής και Εύβοιας κ. Αντώνιος Χριστόδουλος.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr