Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σίμος Κεδίκογλου απευθύνει κάλεσμα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο τον λιγότερο προνομιούχο, κατά τον χαιρετισμού του στον τηλεμαραθώνιο αγάπης του Πανευβοϊκού Συλλόγου κακοποιημένης γυναίκας και παιδιού, «Ο Καλός Σαμαρείτης».

«Δυστυχώς, ζούμε σε μια εποχή εύκολης οξύτητας και ανενδοίαστων ακροτήτων», σημειώνει ο κ. Κεδίκογλου στο μήνυμά του που μεταδόθηκε από τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας. «Η εξοικείωση με τη βία έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις και πρέπει να τερματιστεί», τονίζει και προτρέπει να υψώσουμε όλοι μαζί φραγμό σε κάθε βίαιη πράξη-στην οικογένεια, στο σχολείο, στην εργασία, παντού!

«Πρέπει να σταθούμε στο πλευρό των αδύναμων και στο πλαίσιο αυτό η πρωτοβουλία σας είναι αξιέπαινη», υπογραμμίζει απευθυνόμενος στον Σύλλογο στον οποίο προεδρεύει ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Τιμόθεος Μπαϊμπάκης.

«Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αρχιμανδρίτη Τιμόθεο, τα μέλη του Συλλόγου και φυσικά τους Εθελοντές για την μεγάλη και διαχρονική προσφορά τους», αναφέρει χαρακτηριστικά εκφράζοντας την ευχή «Ο Καλός Σαμαρείτης» να συμβάλει αποφασιστικά στην ανακούφιση και την ενδυνάμωση όσων έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας- σεξουαλική, σωματική, ψυχολογική.

Ο ΥφΑΑΤ κλείνει το μήνυμά του με την ευχή το 2022 να είναι χρονιά αγάπης και ελπίδας.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του κ. Κεδίκογλου:
«Με μεγάλη ικανοποίηση χαιρετίζω τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Κακοποιημένης γυναίκας και παιδιού ‘Ο καλός Σαμαρείτης’. Είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία που εύχομαι να συμβάλει αποφασιστικά στην ανακούφιση και την ενδυνάμωση όσων έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας- σεξουαλική, σωματική, ψυχολογική…

Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή εύκολης οξύτητας και ανενδοίαστων ακροτήτων. Η εξοικείωση με τη βία έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις και πρέπει να τερματιστεί. Πρέπει όλοι μαζί να υψώσουμε φραγμό σε κάθε βίαιη πράξη-στην οικογένεια, στο σχολείο, στην εργασία, παντού!

Πρέπει να σταθούμε στο πλευρό των αδύναμων και στο πλαίσιο αυτό η πρωτοβουλία σας είναι αξιέπαινη. Το πνεύμα των Χριστουγέννων καλεί σε αλληλεγγύη και προσφορά προς τον συνάνθρωπο τον λιγότερο προνομιούχο. Ας γίνει πράξη!

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αρχιμανδρίτη Τιμόθεο, τα μέλη του Συλλόγου και τους εθελοντές για τη μεγάλη και διαχρονική προσφορά τους.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές

Καλή δύναμη, ας είναι το 2022 χρονιά αγάπης και ελπίδας».

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr