Παραδοσιακά σπίτια που διαθέσιμα για διακοπές και διαμονή στην Τήνο, 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Santa Margarita και έχουν υπέροχη θέα στη θάλασσα, ιδανικά για οικογένειες και ταξιδιώτες που θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το μεσογειακό περιβάλλον και το πνεύμα της όμορφης Τήνου.

Υπέροχο Μπαλκόνι | Belle manas στην Τήνο Ποταμιάς > https://belle-manas.gr/magnificent-balcony/

Το πρώτο σπίτι βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Santa Margarita στην Τήνο και έχει υπέροχη θέα στη θάλασσα, ιδανικό για οικογένειες και ταξιδιώτες που θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το μεσογειακό περιβάλλον και το πνεύμα ενός νησιού του Αιγαίου. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια με 3 διπλά κρεβάτια και 1 μονό κρεβάτι, 2 μπάνια, κλιματισμό, πλυντήριο ρούχων, δωρεάν Wi-Fi, εξωτερικό μπαλκόνι και δωρεάν χώρο στάθμευσης. Φιλοξενεί 7 άτομα.

Παραδοσιακό Σπίτι | Belle manas στην Τήνο Ποταμιάς > https://belle-manas.gr/traditional-house/

Μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Santa Margarita, το δεύτερο σπίτι είναι με 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, είναι ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες φίλων.
Ένα από τα υπνοδωμάτια που έχει δική του είσοδο με μικρή αυλή και μπάνιο. Επιπλέον, στο σαλόνι υπάρχει ένας καναπές που μπορεί να γίνει διπλό κρεβάτι. Συνολικά υπάρχουν δύο ψυγεία ένα σε κάθε έναν από τους δύο χώρους.