Τη γεύση της ήττας έχουν ξεχάσει και οι 3 ομάδες της Χαλκίδας στην επιτραπέζια αντισφαίριση. 23 συνεχείς νίκες έχουν σημειώσει οι ομάδες μας Τρελά Νερά Χαλκίδας (8 συνεχόμενες νίκες στη Γ’ κατηγορία), Πύραυλος Χαλκίδας (8 νίκες στη Δ’ κατηγορία) και Ouzomasters (7 νίκες στην Ε’ κατηγορία).

Φυσικά και φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας των ομίλων τους στη Γ΄, Δ΄ και Ε΄ κατηγορία αντίστοιχα και φαντάζουν ως τα ακλόνητα φαβορί για την άνοδο. Οι εντυπώσεις που αφήνουν μάλιστα στους αντίπαλους τους είναι οι καλύτερες, τόσο για την αγωνιστική τους ισχύ όσο και για το αθλητικό ήθος που τις χαρακτηρίζει.

Όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες της πανδημίας, καθώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν σε όλα τα πρωταθλήματα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά, αναμένονται με μεγάλη ανυπομονησία οι επόμενοι αγώνες οι οποίοι θα ξεκαθαρίσουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Εάν ανέβουν και οι 3 ομάδες μας αναμένεται τρικούβερτο γλέντι στο τέλος της σεζόν για να γιορτάσουμε αλλά και να ξεδώσουμε μετά από μια μακρά περίοδο κοινωνικής απόστασης και περιορισμένων αθλητικών δραστηριοτήτων. Ελπίζουμε ότι οι ομάδες μας θα ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό και θα πανηγυρίσουν ανόδους και μετάλλια στο ιδιαιτέρως απαιτητικό άθλημα του πινγκ-πονγκ.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr