Αρχική Πολιτική Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας η Σόνια Μαραντίδου – Τόλιου

Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας η Σόνια Μαραντίδου – Τόλιου

57
0

Αρχική/Πολιτική/Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας η Σόνια Μαραντίδου – Τόλιου

Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας με τον συνδυασμό ΑΜΕΣΑ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και επικεφαλής τον Γιώργο Σπύρου, θα είναι η εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής Σόνια Μαραντίδου – Τόλιου.

Βιογραφικό Σόνιας Μαραντίδου – Τόλιου

Η Σόνια Μαραντίδου -Τόλιου αποφοίτησε από το ΑΠΘ του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και υπηρετεί στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.

Άννα Παππά

Στόχος της είναι να καλλιεργήσει στους μαθητές της τα αθλητικά ιδεώδη και να συμβάλλει στην υγιή ψυχοσωματική τους ανάπτυξη και ενδυνάμωση. Να αγαπήσουν τη γυμναστική, να συνειδητοποιήσουν τα οφέλη της , ώστε να υιοθετήσουν τη δια βίου άσκηση.

Είναι σύζυγος του δασκάλου Γιάννη Τόλιου και μητέρα δυο παλικαριών για τα οποία είναι περήφανη. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικών με την εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και: Σχολή γονέων / Εξαρτήσεις / Συναισθηματική ενδυνάμωση / Ψυχολογική υποστήριξη σε καταστάσεις κρίσεων κ.α.

Υπήρξε επιμορφώτρια στα σεμινάρια : Παιχνίδια στη ΦΑ του δημοτικού / Διαθεματικότητα στα παιχνίδια / Ψυχοκινητική αγωγή. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τα επιμορφωτικά σεμινάρια Αυτισμός & Σχολική ψυχολογία. Πιστοποιήθηκε στις Πρώτες Βοήθειες : Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση / Απινιδωτής / Τραύμα / Πνιγμονή. Η αγάπη και το ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο την ώθησε και συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.

Η ίδια δήλωσε για την υποψηφιότητα της:

Βλέποντας την προσπάθεια και το πρόγραμμα του Γιώργου Σπύρου , γεννήθηκε μέσα της η ελπίδα πως κάτι καλύτερο μπορεί να ξεκινήσει που θα βελτιώσει την καθημερινότητά μας. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο , την ακεραιότητα την αποτελεσματικότητα του ιδίου αλλά και του συνεργάτη του Παναγιώτη Τζαφέρου.

Γι’ αυτό αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, στοχεύοντας στην αναβάθμιση του Δήμου μας με όραμα την πρόοδο, την ανάπτυξη, το κοινωνικό πρόσωπο, την αξιοκρατία, την καινοτομία και την δημιουργικότητα. Ένα όραμα που με το πρόγραμμα του συνδυασμού ΑΜΕΣΑ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ μπορεί να ενσαρκωθεί και να οδηγήσει τον Δήμο μας ψηλά !!!

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr