Αρχική Πολιτική Τρεις νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη ΑΜΕΣΑ

Τρεις νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη ΑΜΕΣΑ

65
0

Αρχική/Πολιτική/Τρεις νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη ΑΜΕΣΑ

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν:

Ιωάννα Γεραμάνη
Η Ιωάννα Γεραμάνη, είναι πτυχιούχος ΑΕΙ του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
Υπηρέτησε στο Υπουργείο Οικονομικών για πέντε χρόνια, στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Από το 2000 εργάζεται ως εφοριακός στη ΔΟΥ Χαλκίδας, ενώ είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στις ΔΟΥ των Νόμων Βοιωτίας – Εύβοιας. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης και κατοικεί στο Λευκαντί.

Νικολέτα Γερακίνη
Η Νικολέτα Γερακίνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα, όπου και σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο νησί της Ρόδου και είναι πτυχιούχος νηπιαγωγός.
Παράλληλα έχει εργαστεί και στον τουριστικό τομέα στη Ρόδο.

Γιάννης Συγγελάκης
Ο Γιάννης Συγγελάκης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με ξυλουργικές εργασίες. Τα τελευταία οκτώ χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ελλήσποντου Λαμψάκου από διάφορες διοικητικές θέσεις, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος της. Επίσης έχει υπάρξει μέλος του ΔΣ του εξωραϊστικού συλλόγου «Αναξαγόρας». Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και κάτοικος Λαμψάκου.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr