Αρχική Lifestyle Το Xenia Food Cocktail Cafe με νέο δροσερό και καλοκαιρινό μενού

Το Xenia Food Cocktail Cafe με νέο δροσερό και καλοκαιρινό μενού

75
0

Αρχική/Lifestyle/Το Xenia Food Cocktail Cafe με νέο δροσερό και καλοκαιρινό μενού

Το Xenia Food Cocktail Cafe παρουσιάζει με υπερηφάνεια το ολοκαίνουργιο μενού του! Στον υπέροχο χώρο του Xenia Food Cocktail Cafe θα βρείτε μια εκλεκτή ποικιλία από πιάτα που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Τα ορεκτικά προσφέρουν μια απολαυστική εισαγωγή στη γευστική μας εμπειρία. Ανακαλύψτε τα τραγανά Cigarillos με τυρί κρέμα προσούτο και sweet chilli, για μια απόλυτα ευχάριστη απόλαυση.

Στα κυρίως πιάτα, ο σεφ δημιούργησε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία για εσάς. Απολαύστε την ζουμερή Picanha Asado ψητή στα κάρβουνα, συνοδευόμενη από chips Yuca, ψητά λαχανικά, Chimichurri sause ή την Spahetti Gricia του ονείρου pasta με guanciale – μεγάλο χοιρινό, pecorino romano, αυγό ποσέ και καπνιστό πιπέρι.

Στο νέο μενού παρουσιάζονται καινούργιες σαλάτες που εντυπωσιάζουν με τη φρεσκάδα και τη γευστική ποικιλία τους. Το εστιατόριο προσφέρει μια εκλεκτή επιλογή από σαλάτες που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

Η Delicioso σαλάτα αποτελείται από ανάλαφρα πράσινα φύλλα από σπανάκι, baby ρόκα, μανούρι σχάρας,  cherry ντοματίνια, κουκουνάρι, παρμεζάνα, truffle baslamic chunks, σταφίδα, τραγανό προσούτο, dressing balsamico Austria. Αυτή η σαλάτα προσφέρει δροσιά και απλότητα, αναδεικνύοντας τη φυσική γεύση των υλικών.

Το νέο μενού του Xenia Food Cocktail Cafe περιλαμβάνει επίσης μια πληθώρα γλυκών επιλογών που θα ολοκληρώσουν τη γευστική σας εμπειρία με γλυκά απολαυστικά συναισθήματα.

Ανακαλύψτε αυτά και ακόμη περισσότερα νέα και παλιά αγαπημένα πιάτα στο Xenia Food Cocktail Cafe. Απολαύστε το γεύμα σας ή το ποτό σας σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με φανταστική θέα την παραλία της Χαλκίδας.

Xenia Food Cocktail Cafe | Φρούριο Χαλκίδας | 2221 024616 | Facebook Page

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr