Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ movietone ανακοίνωσε το πρόγραμμα των προβολών των ταινιών για την βδομάδα από Πέμπτη 7 εώς και την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΜΕΤΑΓΛ.)

Υπόθεση:

Δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλη παρέα πέντε φίλων τόσο κακόφημη όσο αυτή των «Κακών Παιδιών» – ο τολμηρός πορτοφολάς Mr. Wolf, ο έμπειρος διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων Mr. Snake, ο χαλαρός άρχοντας της μεταμφίεσης Mr. Shark, ο ευέξαπτος νταής Mr. Piranha και η ετοιμόλογη χάκερ Ms. Tarantula. Αλλά όταν ύστερα από αμέτρητες ληστείες μέσα στα χρόνια και παρουσία στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται, ο Mr. Wolf κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: Τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά! Υπό την κηδεμονία του μέντορά τους, του καθηγητή Marmalade, ένα αλαζονικό (αλλά αξιολάτρευτο!) πειραματόζωο, τα Κακά Παιδιά ξεκινούν να ξεγελάσουν τον κόσμο προσποιούμενα πως έχουν μεταμορφωθεί! Στην πορεία, ωστόσο, ο Mr. Wolf αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι πράττοντας το καλό, του προσφέρει αυτό που πάντα αποζητούσε: την αποδοχή των άλλων. Έτσι, λοιπόν, όταν ένας νέος κακός απειλεί την πόλη, μπορεί ο Mr. Wolf να πείσει την υπόλοιπη συμμορία να γίνουν…. Καλά Παιδιά;

Σκηνοθεσία Pierre Perifel

Σενάριο: Etan Cohen

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Κατερίνα Τσάβαλου, Ντένης Μακρής, Άγγελος Λιάγκος, Θάνος Λέκκας, Χάρης Γρηγορόπουλος

Ώρα Προβολής : 17.30(ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9/4 & ΚΥΡΙΑΚΗ 10/4)

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

————————————————————————————

COPSHOP

Υπόθεση:

Διασχίζοντας την έρημο της Νεβάδα, ο πανούργος απατεώνας Teddy Murretto (Frank Grillo) καταστρώνει ένα απεγνωσμένο σχέδιο να κρυφτεί από τον επικίνδυνο εκτελεστή Bob Viddick (Gerard Butler), να σπάσει στο ξύλο την πρωτάρα αστυνομικό Valerie Young (Alexis Louder), ώστε να συλληφθεί και να κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα μιας μικρής πόλης. Η φυλακή δεν μπορεί να προστατέψει για πολύ τον Murretto, και ο Viddick ετοιμάζει την δική του κράτηση, περνώντας το χρόνο του σε κοντινό κελί έως ότου ολοκληρώσει την αποστολή του. Η άφιξη όμως ενός ακόμα εκτελεστή (Toby Huss) θα προκαλέσει ξέφρενο χάος και ο Viddick θα πρέπει να φανεί δημιουργικός αν θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά και να διαφύγει από αυτή την εκρηκτική κατάσταση.

Σκηνοθεσία : Joe Carnahan

Σενάριο: Kurt McLeod, Joe Carnahan

Ηθοποιοί: Gerard Butler, Frank Grillo, Alexis Louder, Toby Huss

Ώρα Προβολής: 19.50

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

——————————————————————————–

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ X

Υπόθεση:

Μια ομάδα νεαρών ηθοποιών και σκηνοθετών που ονειρεύεται να πετύχει στο Χόλιγουντ καταλήγει σε μια απομακρυσμένη φάρμα στο Τέξας. Παίρνουν την άδεια από τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη της να γυρίσουν την ταινία τους εκεί. Μόνο που δε γυρίζουν όποια κι όποια αλλά μια ροζ ταινία. Ωστόσο ο παράξενος ιδιοκτήτης και η εξίσου αλλόκοτη σύζυγός του φαίνεται να αρέσκονται στο project της νεαρής ομάδας και τα πράγματα θα πάρουν μια αιματηρή τροπή.

Ώρα Προβολής: 22.30

Σκηνοθεσία : Ti West

Σενάριο: Ti West

Ηθοποιοί: Mia Goth, Jenna Ortega, Martin Henderson, Brittany Snow, Scott Mescudi

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr