Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ movietone ανακοίνωσε το πρόγραμμα προβολών από την Πέμπτη 5 έως και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023.

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.)

PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH (GR)

Ώρα Προβολής: 17.30 (ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 5/1 ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/1)

Σκηνοθεσία : Joel Crawford

Σενάριο: Paul Fisher

Υπόθεση:

Για πρώτη φορά μετά από παραπάνω από μια δεκαετία, η DreamWorks Animation παρουσιάζει μια νέα περιπέτεια στο κινηματογραφικό σύμπαν του Σρεκ καθώς ο τολμηρός ληστής, Γάτος Σπιρουνάτος ανακαλύπτει πως το πάθος του για κίνδυνο και η αδιαφορία του για την ασφάλεια έχουν επιπτώσεις. Ο Σπιρουνάτος έχει σπαταλήσει τις έξι από τις επτά ζωές του, αν και ο ίδιος είχε πάψει να τις μετράει εδώ και καιρό. Η επιθυμία να ξανακερδίσει τις χαμένες ζωές του οδηγεί τον Γάτο στην σπουδαιότερη περιπέτεια του. Ξεκινάει λοιπόν ένα επικό ταξίδι στο Μαύρο Δάσος για να βρει το μυθικό Αστέρι των Ευχών και να αποκαταστήσει τις χαμένες ζωές του. Όμως, με μόνο μία ζωή να του απομένει, ο Σπιρουνάτος αναγκάζεται να ταπεινωθεί και να ζητήσει την βοήθεια της πρώην συντρόφου και νυν νέμεση του, της μαγευτικής Κίτι. Στην προσπάθειά τους, ο Γάτος και η Κίτι θα έχουν τη βοήθεια – τόσα ήξεραν – από ένα φλύαρο, αμείλικτα χαρούμενο κοπρόσκυλο, τον Πέρο. Μαζί, η τριάδα των ηρώων θα πρέπει να καταφέρει να ξεγλιστρήσει από την Χρυσομαλλούσα και τις Τρεις Αρκούδες, τον “Big” Jack Horner και τον Κακό Λύκο, τον τρομακτικό κυνηγό επικηρυγμένων.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

——————————————————————-

OPERATION FORTUNE: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

OPERATION FORTUNE: RUSE DE GUERRE

Ώρα Προβολής: 19.50

Σκηνοθεσία : Guy Ritchie

Σενάριο: Ivan Atkinson, Marn Davies & Guy Ritchie

Ηθοποιοί: Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone, Hugh Grant

Υπόθεση:

Η ιστορία ακολουθεί έναν υπερκατάσκοπο, τον Orson Fortune (Jason Statham), που προσπαθεί να σταματήσει την αγορά ενός υπερόπλου από έναν εκατομμυριούχο Greg Simmonds (Hugh Grant). Στην προσπάθειά του αυτή θα βρει συμμάχους στους καλύτερους πράκτορες (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone) και ένα διάσημο αστέρι του Hollywood (ο Josh Hartnett στο ρόλο του Danny Francesco).

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

———————————————————————–

M3GAN

Ώρα Προβολής: 22.30

Σκηνοθεσία : Gerard Johnstone

Σενάριο: Akela Cooper & James Wan

Ηθοποιοί: Allison Williams, Violet McGraw, Amie Donald, Jenna Davis, Brian Jordan Alvarez, Arlo Green, Kira Josephson, Jen Van Epps, Ronny Chieng

Υπόθεση:

Η M3GAN είναι ένα θαύμα τεχνητής νοημοσύνης, μια κούκλα που μοιάζει να έχει κανονική ζωή και έχει προγραμματιστεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος ενός παιδιού και ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενός γονιού. Σχεδιασμένη από την πανέξυπνη ρομποτολόγο μιας εταιρείας παιχνιδιών Gemma (την υποδύεται η Allison Williams του «Get Out!»), η M3GAN μπορεί να ακούει, να παρακολουθεί και να μαθαίνει, καθώς γίνεται φίλη και δασκάλα, συμπαίκτης και προστάτης για το παιδί με το οποίο συνδέεται. Όταν η Gemma γίνεται ξαφνικά η κηδεμόνας της ορφανής 8χρονης ανιψιάς της, Cady , αντιλαμβάνεται ότι είναι ακόμη ανέτοιμη να γίνει γονιός. Κάτω από έντονη πίεση στη δουλειά της, η Gemma αποφασίζει να ταιριάξει την πρωτότυπη M3GAN με την ανιψιά της, σε μια προσπάθεια να λύσει και τα δύο προβλήματα – μια απόφαση που θα έχει αφάνταστες συνέπειες.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr