Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ movietone ανακοίνωσε το πρόγραμμα προβολής από την Πέμπτη 3 έως και την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022. Η ταινία που θα προβληθεί για αυτή την βδομάδα είναι:

THE BATMAN

Υπόθεση:

Πάνω από ένα χρόνο τώρα, ο Bruce Wayne βυθίζεται στο σκοτάδι της Gotham ως ο Batman (Robert Pattinson) που σπέρνει τον φόβο στις καρδιές των εγκληματιών. Με μόνους συμμάχους τον Alfred Pennyworth(Andy Serkis) και τον Lt. James Gordon (Jeffrey Wright), ο μοναχικός τιμωρός δίνει σάρκα και οστά στην εκδίκηση για χάρη των συμπολιτών του. Όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος στοχεύσει στην ελίτ της πόλης, ένα μονοπάτι από γρίφους οδηγεί την έρευνα του Μεγαλύτερου Ντετέκτιβ του Κόσμου στον υπόκοσμο, όπου θα συναντήσει χαρακτήρες όπως η Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), ο Oswald Cobblepot /Πιγκουίνος (Colin Farrell), ο Carmine Falcone (John Turturro) και ο Edward Nashton /Γρίφος(Paul Dano). Όσο η κλίμακα του νοσηρού σχεδίου ξεδιπλώνεται, ο Batman πρέπει να συνάψει καινούριες συμμαχίες, να αποκαλύψει τον ένοχο και να αποδώσει δικαιοσύνη για την κατάχρηση εξουσίας και τη διαφθορά που έχουν καταστρέψει την Gotham City.

Σκηνοθεσία Matt Reeves

Σενάριο: Matt Reeves, Peter Craig

Ηθοποιοί: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis, Colin Farrell

Ώρες Προβολής: 17.45 – 22.00

Ο Robert Pattinson είναι ο νέος Batman/Bruce Wayne, ένας πραγματικά Σκοτεινός Ιππότης στην πρώτη γνήσια αστυνομική περιπέτεια μυστηρίου του αυτόκλητου τιμωρού της Gotham.

Η νέα πολλά υποσχόμενη εκδοχή του Batman στρέφεται στο ξεκίνημα του, με τον ήρωα να εκτελεί χρέη ντετέκτιβ στα χνάρια ενός νοσηρού κατά συρροή δολοφόνου, παρουσιάζοντας την πιο σκοτεινή και γειωμένη εκδοχή του μύθου.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr