Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ movietone ανακοίνωσε το πρόγραμμα των προβολών των ταινιών από Πέμπτη 20 έως και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022.

Aκολουθεί το πρόγραμμα:

Η DC ΛΕΓΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

Υπόθεση:

Ήρθε η ώρα να συνδυαστούν σε μία απολαυστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων δύο ακαταμάχητα στοιχεία: τα κατοικίδια και οι ήρωες της DC! Στη «DC Λεγεώνα από τα σούπερ-κατοικίδια», το αστείρευτο χιούμορ και οι πιο απίθανες καταστάσεις φέρνουν κοντά τα πιο δυνατά, ηρωικά ζωάκια της θρυλικής Μητρόπολης με τους σούπερ ήρωες! Μόνο που αυτή τη φορά είναι τα τετράποδα που θα σώσουν την κατάσταση και θα εξαπολύσουν τις δυνάμεις τους για το καλό όλων. Πέρα από την καταιγιστική δράση και το θέαμα που προσφέρει, η ταινία μιλάει για τη σημασία της φιλίας και της οικογένειας για να τονίσει ότι η πιο σημαντική υπερδύναμη είναι να είσαι ο εαυτός σου.

Σκηνοθεσία: Jared Stern & Sam Levine

Σενάριο: Jared Stern & John Whittington

Ηθοποιοί: Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Τζίνη Παπαδοπούλου, Αποστόλης Ψυχράμης, Άννα Κουτσαφτίκη, Άντρια Ράπτη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Λουκάς Φραγκούλης, Δανάη Νικολάτου, Νίκος Αξιώτης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Φώτης Πετρίδης, Χρήστος Πλαΐνης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Γιάννης Στεφόπουλος, Έλενα Δελακούρα

Ώρα Προβολής: 17.15 (ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10 & ΚΥΡΙΑΚΗ 23/10)

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

——————————————————————————–

BLACK ADAM

Υπόθεση:

Στο αρχαίο Κάντακ, ο σκλάβος Teth-Adam αποκτά θεϊκές δυνάμεις. Όταν, όμως, τις χρησιμοποιεί για εκδίκηση, καταλήγει αιχμάλωτος για 5.000 χρόνια. Όταν επιτέλους απελευθερώνεται στο σήμερα, επιστρέφει δριμύτερος για να συνεχίσει το σκοτεινό του έργο. Απτόητος και ανυποχώρητος, ο Black Adam έρχεται αντιμέτωπος με μία ομάδα σύγχρονων ηρώων που σχηματίζουν την Κοινωνία της Δικαιοσύνης. Ο Hawkman, ο Doctor Fate,ο Atom Smasher και η Cyclone θέλουν να τον οδηγήσουν πίσω στην αιώνια αιχμαλωσία.

Σκηνοθεσία : Jaume Collet-Serra

Σενάριο: Adam Sztykiel, Rory Haines & Sohrab Noshirvani

Ηθοποιοί: Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Joseph Gatt, Aldis Hodge, Viola Davis

Ώρα Προβολής: 19.45-22.30

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

————————————————————-

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr