To πρόγραμμα του Κινηματογράφου ΜΑ.ΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 6 Μαρτίου.

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΑΝ (ΜΕΤΑΓΛ)

INSPECTOR SUN AND THE CURSE OF BLACK WIDOW (GR)

Ώρα Προβολής: 17.45 (ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 3/3)

Σκηνοθεσία : Julio Soto Gurpide

Σενάριο: Toby Davies, David Freedman & Rocco Pucillo

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Θανάσης Κουρλαμπάς, Βασιλική Σούτη, Νέστωρ Κοψιδάς, Αμαλία Νίνου, Μαρία Ζερβού, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Υφαντής, Άγγελος Λιάγκος, Θάνος Λέκκας, Ντίνος Σούτης

Υπόθεση:

Σανγκάη, 1934. Κάτω από την επιφάνεια, στον κόσμο των εντόμων οι ντετέκτιβ και οι γκάνγκστερ συνυπάρχουν σαν σε φιλμ νουάρ. Ο μοναχικός επιθεωρητής Σαν – που ανήκει στο είδος της αράχνης κυνηγού- καλείται να λύσει ένα μυστήριο που αποδεικνύεται μία υπόθεση ζωής και θανάτου για ανθρώπους και έντομα.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

—————————————————————————–

Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΤΣΑΡΛΙ

FAST CHARLIE

Ώρα Προβολής: 20.00

Σκηνοθεσία : Phillip Noyce

Σενάριο: Richard Wenk & Victor Gischler

Ηθοποιοί: Pierce Brosnan, Morena Baccarin, James Caan

Υπόθεση:

Ο Charlie Swift (Pierce Brosnan) έχει δουλέψει ως εκτελεστής της μαφίας 30 ολόκληρα χρόνια. Με τον Stan Mullen (o James Caan στην τελευταία του ερμηνεία), τον αρχιμαφιόζο του Ορλάντο, είναι σαν οικογένεια, σαν πατέρας με γιο, ενώ μοιράζονται την αγάπη τους για το ιταλικό φαγητό. Ο Charlie είναι ένας αποτελεσματικός, γρήγορος και μάλλον υπεροπτικός εκτελεστής. Φέρει την κάθε αποστολή εις πέρας πολύ γρήγορα, χωρίς μπελάδες, ίχνη και εκπλήξεις.

Όμως, έφτασε η μέρα που δεν λειτουργούν όλα ρολόι για τον Charlie. Δεν του φτάνει που του έχουν φορτώσει έναν νέο, απρόβλεπτο συνεργάτη, μαθαίνει ότι πρέπει να βασιστεί για βοήθεια στη ζόρικη, πρώην γυναίκα του νεκρού θύματος, τη Marcie Kramer (Morena Baccarin). Αποφασίζει να την αφοπλίσει βγάζοντας την ένα ραντεβού, αλλά καταλήγει αφοπλισμένος ο ίδιος. Αργότερα την ίδια νύχτα, ο Charlie ανακαλύπτει ότι ο Stan και όλη η συμμορία του έχουν σφαγιαστεί, μετά την προδοσία ενός δικού τους, που συνωμοτούσε με αντίπαλη συμμορία.

Οργισμένος και επιφυλακτικός απέναντι σε όλους, εκτός ίσως από τη Marcie, ο Charlie ακολουθεί το μονοπάτι της εκδίκησης μέσα από έναν ιστό μαφιόζων και δολοφόνων, ενώ τον καταδιώκει ένας άλλος πανίσχυρος εκτελεστής. Το εξωφρενικό ανθρωποκυνηγητό που θα ακολουθήσει αποδεικνύει ότι υπάρχει λόγος που τον αποκαλούν Γρήγορο Charlie.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

————————————————————

ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ

RED RIGHT HAND

Ώρα Προβολής: 22.15

Σκηνοθεσία : Eshom & Ian Nelms

Σενάριο: Jonathan Easley

Ηθοποιοί: Orlando Bloom, Andie MacDowell, Brian Geraghty, Kenneth Miller, Chapel Oaks, Nicholas Logan, Scott Haze, Garret Dillahunt

Υπόθεση:

Ο Cash (Orlando Bloom) προσπαθεί να κάνει μία τίμια και ήσυχη ζωή φροντίζοντας την ορφανή ανιψιά του Savannah (Chapel Oaks) σε μία κομητεία στα Απαλάχια όρη. Όταν η σαδίστρια αρχηγός του υποκόσμου Big Cat (Andie MacDowell) τον αναγκάζει να επιστρέψει στην υπηρεσία της, ο Cash ανακαλύπτει ότι είναι ικανός για τα πάντα – ακόμα και τον φόνο- για να προστατεύσει την πόλη του και τη μόνη οικογένεια που του έχει απομείνει. Όσο τα πράγματα δυσκολεύουν, ο Cash παρασύρεται σε έναν εφιάλτη που θολώνει τις γραμμές ανάμεσα στο καλό και το κακό.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Για την είσοδο στον κινηματογράφο για την ταινία “ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ- RED RIGHT HAND “ απαιτείται η επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας λόγω χαρακτηρισμού της ταινίας Κ-18 (Ακατάλληλη για Ανηλίκους).

Σύμφωνα με τον νόμο 3905/2010 άρθρο 37-παρ.3 ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ σε ταινίες χαρακτηρισμένες Κ-18 (Ακατάλληλες για ανηλίκους) ούτε με την άδεια ή τη συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα.

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr