Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ μας προτείνει από την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 την παιδική ταινία “Ο Ρον Χάλασε”, η ταινία της Marvel “VENOM 2” και η ταινία που έχει κερδίσει το κοινό “Dune”.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα του κινηματογράφου:

Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ (ΜΕΤΑΓΛ) – RON’S GONE WRONG(GR)

Ώρα προβολής : 17.00(ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 28/10 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/10)

Σκηνοθεσία: ΟΚΤΑΒΙΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ

Σενάριο: ΠΙΤΕΡ ΜΠΕΪΝΧΑΜ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΖΩΖΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΖΛΑΡΗΣ, ΕΦΗ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Υπόθεση:

Η κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων “Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ”, αφηγείται την ιστορία του Μπάρνεϊ, ενός κοινωνικά απροσάρμοστου γυμνασιόπαιδου και του Ρον, του υπερσύγχρονου ψηφιακού ρομπότ που μιλά και περπατά και το οποίο υποτίθεται πως είναι «Ο Αντισυμβατικός Κολλητός Φίλος». Οι ξεκαρδιστικές δυσλειτουργίες του Ρον, στην εποχή των social media, μπλέκουν τον Μπάρνεϊ και τον Ρον σε ένα γεμάτο δράση ταξίδι μέσα από το οποίο το αγόρι και το ρομπότ του, μαθαίνουν να ζουν και να απολαμβάνουν το υπέροχο χάος της αληθινής τους φιλίας. Μια συγκινητική, αλλά και ξεκαρδιστική ιστορία που αφορά την ιδιότυπη φιλία μεταξύ ενός γυμνασιόπαιδου και του ελαττωματικού του ρομπότ..

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΠΑΙΔΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

—————————————————————————–

VENOM 2

Ώρα Προβολής: 19.45

Σκηνοθεσία: Andy Serkis

Σενάριο: Kelly Marcel

Ηθοποιοί: Tom Hardy, Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham, Woody Harrelson

Υπόθεση:

Ο Tom Hardy επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως ο φονικός προστάτης Venom, ένας από τους πιο πολύπλοκους και ιδιαίτερους χαρακτήρες της MARVEL

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

———————————————————-

DUNE

Ώρα Προβολής: 22.15

Σκηνοθεσία: Denis Villeneuve

Σενάριο: Jon Spaihts, Denis Villeneuve, Eric Roth

Ηθοποιοί: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa, Javier Bardem

Υπόθεση:

Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού που γεννήθηκε σε ένα μεγάλο πεπρωμένο πέρα από την αντίληψή του και τον οδηγεί να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να εξασφαλίσει το μέλλον του, την οικογένεια και τους ανθρώπους του. Καθώς οι κακόβουλες δυνάμεις συγκρούονται για την αποκλειστική προσφορά του πλανήτη, του πιο πολύτιμου πόρου που υπάρχει – ένα μόνο εμπόρευμα είναι ικανό να ξεκλειδώσει τις μεγαλύτερες δυνατότητες της ανθρωπότητας. Αυτοί που θα τα καταφέρουν να επιβληθούν στο φόβο τους, θα επιβιώσουν.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr