Ο Κινηματογράφος ΜΑ.ΓΙΑ movietone ανακοίνωσε το πρόγραμμα των προβολών των ταινιών από Πέμπτη 23 έως την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου.

ΕΥΧΗ (ΜΕΤΑΓΛ)

WISH (GR)

Ώρες Προβολών:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ:19.15

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/11 & ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11 : 17.00

Σκηνοθεσία : Chris Buck, Fawn Veerasunthorn

Σενάριο: Jennifer Lee, Allison Moore & Chris Buck

Υπόθεση:

Μια ολόφρεσκη μουσική animation κωμωδία της Disney καλωσορίζει το κοινό στο μαγικό βασίλειο του Ρόσας, όπου η Άσα, μια πανέξυπνη ιδεαλίστρια κάνει μια τόσο δυνατή ευχή που κάποια κοσμική δύναμη, με τη μορφή μιας μικρής υπερενεργητικής μπάλας με το όνομα Αστέρι, αναλαμβάνει να την πραγματοποιήσει. Μαζί, η Άσα και το Αστέρι αντιμετωπίζουν τον πιο επικίνδυνο εχθρό, τον ηγέτη της πόλης Ρόσας, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, προκειμένου να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν πως όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδυάζεται με τη μαγεία των αστεριών, συμβαίνουν θαύματα.

————————————————————-

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ARTE POVERA – THE DOCUMENTARY

Ώρες Προβολών: ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/11 & ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11 : 19.15

Σκηνοθεσία : Φώτης Γεωργιάδης

Σενάριο: Φώτης Γεωργιάδης

Συμμετέχουν οι: Beats Pliz, Bloody Hawk, Dani Gambino, Μικρός Κλέφτης, Λεξ ., Εθισμός , Hawk , Σαντάμ , Vlospa , Wang .

Υπόθεση:

Το “Arte Povera – The Documentary” είναι ένα ντοκιμαντέρ που απαθανατίζει την διαδικασία δημιουργίας του ομώνυμου μουσικού album “Arte Povera” το οποίο σκηνοθετήθηκε και παράχθηκε από τον Beats Pliz (aka Φώτη Γεωργιάδη). Την εποχή που η rap μουσική είναι το νουμερο 1 είδος μουσικής στην Ελλάδα σπάζοντας όλα τα ρεκόρ στα charts και τις μουσικές πλατφόρμες, ο μουσικός παραγωγός-συνθέτης και σκηνοθέτης κάποιων από των μεγαλύτερων rap music videos και επιτυχιών στην Ελλάδα, Beats Pliz, αποφασίζει να παράξει έναν δίσκο album όπου θα συνδυάζει δύο τελείως διαφορετικά είδη μουσικής, αυτά της κλασικής συμφωνικής μουσικής και του rap. Έτσι, συνθέτει original κομμάτια συμφωνικής μουσικής, ταξιδεύει σε 3 διαφορετικά στούντιο της Ευρώπης για να τα ηχογραφήσει από ορχήστρες ανωτάτου επιπέδου, τα μετατρέπει σε rap beats και επιστρατεύει τους δημοφιλέστερους rap artists στην Ελλάδα, (μεταξύ των οποίων οι BLOODY HAWK, DANI GAMBINO, ΕΘΙΣΜΟΣ, HAWK, ΛΕΞ, ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΣΑΝΤΑΜ, VLOSPA, WANG) να ραπάρουν πάνω σε αυτά. Έχοντας μαζί του μία κάμερα, απαθανατίζει την κάθε του στιγμή σε όλη αυτή την διαδικασία, με την διεξαγωγή της ηχογράφησης των συμφωνικών ορχηστρών, τις στιγμές παραγωγής των κομματιών μαζί με τους ραππερς με αρκετό behind the scenes υλικό, την επεξήγηση όλου του οράματος του καθώς και πολλών clips που θυμίζουν εκκεντρικά Ευρωπαϊκά music videos.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

——————————————————–

ΝΑΠΟΛΕΩΝ

NAPOLEON

Ώρες Προβολών: 21.30

Σκηνοθεσία : Ridley Scott

Σενάριο: David Scarpa

ΗθοποιοίJoaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Ben Miles, Rupert Everett, Ludivine Sagnier, Mark Bonnar, Tahar Rahim, Ian McNeice, Catherine Walker, Paul Rhys, Matthew Needham, Youssef Kerkour, John Hollingworth, Scott Handy

Υπόθεση:

Η ταινία ΝΑΠΟΛΕΩΝ είναι μια θεαματική, επική περιπέτεια για την πολυτάραχη άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix. Η ταινία, μια πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγή με την υπογραφή του θρυλικού σκηνοθέτη Ridley Scott, αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΠΑΙΔΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr