Ο Κινηματογράφου ΜΑΓΙΑ movietone ανακοίνωσε το πρόγραμμα προβολών των ταινιών από την Πέμπτη 27 Απριλίου έως και Τετάρτη 3 Μαΐου 2023.

ΚΑΤΣΕ ΣΤ’ ΑΒΓΑ ΣΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ)

LITTLE EGGS (GR)

Ώρα Προβολής: 17.30(ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/4 & ΚΥΡΙΑΚΗ 30/4)

Σκηνοθεσία : Gabriel & Rodolfo Alatriste

Σενάριο: Eduardo M. Clorio

Ηθοποιοί: Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Γιώργος Σκουφής, Ειρήνη Ασπιώτη, Αλεξάνδρα Λέρτα, Φωτεινή Ντεμίρη, Μιχάλης Ψυχράμης, Κατερίνα Πέτσα, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Βασίλης Μήλιος, Πάνος Αποστολόπουλος, Βασίλης Παπαστάθης, Σοφία Παναηλίδου, Χρήστος Θάνος, Θάνος Λέκκας, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ντίνος Σούτης

Υπόθεση:

Ο χαριτωμένος κόκορας Τότο και η αγαπημένη του πουλάδα Ντι είναι οι περήφανοι γονείς δύο μικρών αβγών, της Λούσι και του Μαξ, τα οποία έχουν την ιδιαιτερότητα να χρυσίζουν. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που κάποιοι συλλέκτες σπάνιων αυγών τα αρπάζουν και τα παίρνουν μαζί τους μέχρι το Κονγκό. Εκεί διοργανώνονται μυστικά γεύματα για εκατομμυριούχους από όλο τον κόσμο, που πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για τα πιο εξωτικά πιάτα. Ο Τότο και η Ντι, παρέα με τους φίλους τους, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να φτάσουν μέχρι την αφρικανική ήπειρο και να σώσουν τα παιδιά τους εγκαίρως, αποφεύγοντας κάθε λογής κινδύνους όπως πεινασμένους κροκόδειλους, τρεις ιπποπόταμους, ένα μάτσο τρελές μαϊμούδες και τον ίδιο τον Βασιλιά της Ζούγκλας.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

————————————————————————————-

ΑΡΡΗΚΤΟΣ ΔΕΣΜΟΣ

GUY RITCHIE’S THE COVENANT

Ώρα Προβολής: 19.45

Σκηνοθεσία : Guy Ritchie

Σενάριο: Ivan Atkinson, Marn Davies & Guy

Ηθοποιοί: Jake Gyllenhaal, Dar Salim, Swen Temmel, Jason Wong, Antony Starr, Alexander Ludwig, Jonny Lee Miller, Emily Beecham, Fahim Fazli, Bobby Schofield,

Υπόθεση:

Στην τελευταία του αποστολή στο Αφγανιστάν, ο Λοχίας Τζον Κίνλι συνεργάζεται με έναν τοπικό διερμηνέα, τον Αχμέντ. Μετά από μια επίθεση με μοναδικούς επιζώντες τους δύο άντρες, ο Αχμέντ θα μεταφέρει τον τραυματισμένο Τζον σε ένα ασφαλές μέρος, χιλιόμετρα μακριά. Όταν ο Τζον γυρίσει στην Αμερική και μάθει πως ο Αχμέντ βρίσκεται σε κίνδυνο, αποφασίζει να επιστρέψει πίσω για να βοηθήσει τον φίλο του, ξεπληρώνοντας το χρέος του προτού να είναι αργά.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

———————————————————————

EVIL DEAD RISE

Ώρα Προβολής: 22.30

Σκηνοθεσία : Lee Cronin

Σενάριο: Lee Cronin

Ηθοποιοί: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Nell Fisher, Morgan Davies, Jayden Daniels, Gabrielle Echols

Υπόθεση:

Η Beth επισκέπτεται τη μεγαλύτερη αδερφή της Ellie, η οποία μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Λος Άντζελες. Η επανένωσή τους διακόπτεται μυστηριωδώς, καθώς ανακαλύπτουν ένα βιβλίο που «γεννά» δαίμονες και θα έρθουν αντιμέτωπες με μία εφιαλτική εκδοχή της μητρότητας.

Μεταφέροντας τη δράση πλέον έξω από το δάσος και μέσα στην πόλη, το “Evil Dead Rise” αφηγείται μια διεστραμμένη ιστορία δύο αποξενωμένων αδερφών η επανένωση των οποίων διακόπτεται από την άνοδο των δαιμόνων που κυριεύουν τα σώματα των θυμάτων τους και τις ωθούν σε μία αρχέγονη μάχη επιβίωσης καθώς αντιμετωπίζουν την πιο εφιαλτική εκδοχή οικογένειας, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Για την είσοδο στον κινηματογράφο για την ταινία “EVIL DEAD RISE” απαιτείται η επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας λόγω χαρακτηρισμού της ταινίας Κ-18 (Ακατάλληλη για Ανηλίκους).

Σύμφωνα με τον νόμο 3905/2010 άρθρο 37-παρ.3 ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ σε ταινίες χαρακτηρισμένες Κ-18 (Ακατάλληλη για ανηλίκους) ούτε με την άδεια ή τη συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα.

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr