από έως

Αθλητικά

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας (Ι.Ο.Χ.), ανέλαβε την διοργάνωση του «Πανελληνίου Πρωταθλήματος σκαφών τύπου Laser Radial Ανδρών – Νέων Ανδρών U19 & Εφήβων U17», με την Εξουσιοδότηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.), μετά την επιβράβευσή του, για την Επιτυχή Διοργάνωση (24 έως 25 Ιουλίου 2020) του «Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Κεντρικής Ελλάδας 2020 σκαφών τύπου Optimist & Laser 4.7» και για το Σχολαστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο Πρόληψης έναντι του COVID-19.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, υπό την Αιγίδα του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), διεξάγεται από σήμερα Παρασκευή 2 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου του 2020, στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Χαλκίδας στην θέση «βουρκάρι» στην περιοχή «Πάρκο του Βούρκου» στην Χαλκίδα, σε θαλάσσιο στίβο της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής του Ι. Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ στο Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο, με πρωταγωνιστές περισσότερους από 65 Αθλητές Ιστιοπλόους μετά των ατομικών τους σκαφών, από ναυταθλητικούς ομίλους όλης της Ελληνικής Επικράτειας.

Η Πανελλήνια Αθλητική αυτή Διοργάνωση, Διεξάγεται σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, έκτακτων μέτρων πρόληψης και περιορισμού της διάδοσης του Κορωνοϊού (COVID-19), σε αυστηρά ελεγχόμενο ανοικτό & κλειστό χώρο μόνον για τους συμμετέχοντες αθλητές, προπονητές και το Προσωπικό της διοργάνωσης, στη στεριά και την θάλασσα.

Τους ξεχωριστούς, όμορφους & θεαματικούς αγώνες της Παρασκευής, Σαββάτου & Κυριακής από τις 12:00 έως και τις 17:00 μ.μ., σε θαλάσσιο στίβο στο Νότιο Ευβοϊκό κόλπο ή στον Νότιο Φυσικό Λιμένα Χαλκίδας, μπορεί να τους απολαύσει και να τους παρακολουθήσει το κοινό, από την καλωδιακή κρεμαστή (Υψηλή) Γέφυρα του Ευρίπου ή και από πολλά άλλα σημεία των ακτών του Δήμου Χαλκιδέων, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο, την προσπάθεια των Αθλητών, αλλά και του Διοργανωτή Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας.

Πηγή: eviaportal.gr