Την συμμετοχή της ευβοϊκής επιχείρησης ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ–ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. στην έκθεση SUMMER FANCY FOOD SHOW 2022, στήριξε το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η έκθεση τροφίμων και ποτών SUMMER FANCY FOOD SHOW 2022 έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη από 12 έως 14 Ιουνίου 2022, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών αγοραστών από την παγκόσμια αγορά.

Τα περίπτερα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – μεταξύ αυτών και της ευβοϊκής επιχείρησης ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ – ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. – επισκέφθηκαν πέρα από τους επαγγελματίες του χώρου, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη κ. Κωνσταντίνος Κούτρας, ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο Επικεφαλής του Γραφείου Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Νέας Υόρκης κ. Νικόλαος Θωμόπουλος, ο Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α’ του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Τορόντο κ. Διονύσης Πρωτοπαπάς, καθώς και η Εντεταλμένη Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Enterprise Greece και Σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας κα Μπέττυ Αλεξανδροπούλου.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει μέσα από την άρτια συνεργασία του με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις του Νομού, ενισχύοντας οικονομικά τη συμμετοχή τους σε διεθνείς εκθέσεις και σε επιχειρηματικές αποστολές, με απώτερο στόχο την διεύρυνση του εξωστρεφή τους προσανατολισμού και την οικονομική τους ανάπτυξη και κατ΄ επέκταση την επένδυση τους σε ανθρώπινο κεφάλαιο και σε τεχνογνωσία.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr