Συνεχίζει τις περιοδείες της στη Βόρεια Εύβοια η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σοφία Νικολάου. Με αφορμή τη δεύτερη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στην πλατεία της Ιστιαίας και στο καφέ Malmo, η κ. Νικολάου περιόδευσε αυτό το Σαββατοκύριακο σε μια σειρά από χωριά της περιοχής.

Συγκεκριμένα πήγε σε Αιδηψό, Γιάλτρα, Άγιο Γεώργιο Λιχάδας, Ασμήνι, Πευκί, Νέα Σινασό, Αρτεμίσιο, Γούβες, Καστρί, Αγδίνες, Αγριοβότανο, Ελληνικά, Ψαροπούλι, Βασιλικά, Παππάδες, Μαντούδι, Προκόπι.

Συναντήθηκε με πολίτες και συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που έχει η Βόρεια Εύβοια και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου η περιοχή να αναγεννηθεί.

Νέα εκδήλωση στην Ιστιαία

Μετά την επιτυχημένη πολιτική συνάντηση με τους νέους η κ. Νικολάου κάλεσε όλους τους πολίτες να παρευρεθούν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στο καφέ Malmo, στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας, όπου θα πραγματοποιηθεί ανοικτός διάλογος για τη Βόρεια Εύβοια, αλλά και για όλο το νομό.

Μετά την πρώτη επιτυχημένη συγκέντρωση στη Χαλκίδα την περασμένη Τετάρτη, η υποψήφια βουλευτής δίνει για δεύτερη φορά το λόγο στους πολίτες της Εύβοιας. Να μιλήσουν για ό,τι τους απασχολεί, να συζητήσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας, τις αγωνίες και τις ελπίδες που έχουν για τον τόπο τους.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr