Αρχική Πολιτική Την Σκύρο επισκέφθηκε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου

Την Σκύρο επισκέφθηκε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου

160
0

Ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας με το ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρος Θεοδώρου περιόδευσε το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου 2023 στο νησί της Σκύρου.

Ο κ. Θεοδώρου παρέστη τους εορτασμούς προς τιμήν του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου στο νησί.

Παρακαλούθησε την θεία λειτουργία και συμμετείχε στην καθιερωμένη λιτανεία η οποία πραγματοποιήθηκε με πλήρη κατάνυξη στα σοκάκια της Σκύρου. Ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Σκυριανούς πολίτες και να συζητήσει τα θέματα που τους προβληματίζουν για τον τόπο τους.

Ο ίδιος δήλωσε: Ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου είναι η μεγαλύτερη και λαμπρότερη γιορτή για τους Σκυριανούς. Για το λόγο αυτό δεν θα μπορούσα να λείψω από την καθιερωμένη λιτανεία των εικόνων, ακολουθούμενη από τη Δοξολογία στον χώρο της εκκλησίας αλλά και από τους εορτασμούς που έλαβαν χώρα το τελευταίο τριήμερο στο νησί.

Τα έθιμα και οι δοξασίες των Σκυριανών υποδηλώνουν τη βαθιά τους πίστη και “ρυθμίζουν” κατά κάποιον τρόπο την ζωή τους. Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις προσέλκυσαν πλήθος κόσμου και έδειξαν για ακόμα μια φόρα πως ο Νομός της Εύβοιας με τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πατρίδα μας.

Ξεχωριστή νότα στον φετινό εορτασμό έδωσε, η Φιλαρμονική του Δήμου Βριλησσίων με τη συμμετοχή 30 μουσικών αλλά και το Φεστιβάλ παραδοσιακών χωρών από όλη την Ελλάδα, όπου συμμετείχαν 15 Πολιτιστικοί – Χορευτικοί Σύλλογοι.
Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες!

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr