Αρχική Οικονομία Τιμητική διάκριση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας από το Επιμελητήριο Εύβοιας

Τιμητική διάκριση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας από το Επιμελητήριο Εύβοιας

58
0

Αρχική/Οικονομία/Τιμητική διάκριση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας από το Επιμελητήριο Εύβοιας

Στα πλαίσια των Επετειακών Εκδηλώσεων  του Επιμελητηρίου Εύβοιας για τη συμπλήρωση των 90 ετών από την ίδρυσή του, απονεμήθηκε, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ), τιμητική διάκριση για τη συνεισφορά και τον ρόλο του στη βιομηχανική και στη συνολική ανάπτυξη της Στερεάς Ελλάδας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, ο Πρόεδρος του ΔΣ, κος Πάνος Λώλος, παρέλαβε την τιμητική διάκριση, την οποία απένειμε η Δήμαρχος Χαλκίδας κα ‘Ελενα Βάκα. Ο κ. Λώλος αφού ευχαρίστησε θερμά το Επιμελητήριο Εύβοιας, για την τιμητική αυτή βράβευση, χαρακτήρισε στρατηγικής σημασίας την αγαστή συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας με το Επιμελητήριο Εύβοιας προς όφελος της βιομηχανίας, της μεταποίησης και της επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΣΒΣΕ τόνισε τη σημασία του ανθρώπινου δυναμικού που απασχολείται στην ελληνική μεταποίηση για την εξέλιξη και την ανάπτυξη της, ενώ παράλληλα υπογράμμισε τη συνεισφορά του Συνδέσμου, πέραν της εθνικής οικονομίας, στην ευρύτερη τοπική και περιφερειακή κοινωνία μέσω της αύξησης της απασχόλησης αλλά και μέσω της ουσιαστικής ενίσχυσης των πρωτοβουλιών του Επιμελητηρίου και άλλων τοπικών και περιφερειακών φορέων δράσης.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΒΣΕ σημείωσε την ανάγκη στήριξης της Ελληνικής Βιομηχανίας από όλους, προκειμένου να συνεχίσει να είναι δυναμική και πρωτοποριακή και κυρίως να συνεχίσει να δημιουργεί ένα σταθερό και ελπιδοφόρο μέλλον για τη νέα γενιά.

Ο ΣΒΣΕ συγχαίρει το Επιμελητήριο Εύβοιας για τα 90 χρόνια δυναμικής παρουσίας και δεσμεύεται για τη συνέχιση της καρποφόρου συνεργασίας.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr