Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στην Κύμη Ευβοίας, τόπο καταγωγής της οικογένειάς του. Μετά τις σπουδές του στην Αθήνα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ανέλαβε ενεργό ρόλο στην οικογενειακή επιχείρηση “Θεοδώρου Εισαγωγές και Εμπορία Ξυλείας ΑΕ”. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, η αγάπη του για τον τόπο του τον ώθησε στην ενασχόληση με τα κοινά του Δήμου, αλλά και την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή.

Ανέλαβε επικεφαλής της ομάδας μπάσκετ της Κύμης, η οποία έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα, μετά τον “άθλο” της ανόδου της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.  Το 2006, σε ηλικία 22 χρονών εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κύμης. Πλέον, διανύει την 3η του θητεία στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ από 2014 έως σήμερα υπηρετεί τους συμπολίτες του από τη θέση του Αντιδημάρχου στον μεγάλο καλλικρατικό Δήμο Κύμης- Αλιβερίου.

Ως ενεργός πολίτης και περήφανο μέλος του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια, συμμετείχε στις πρόσφατες διαδικασίες αυτοοργάνωσης της παράταξης στο νησί μας και αγωνίζεται καθημερινά για την επαναφορά του Κινήματός σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr