Αρχική Οικονομία Τα Ναυπηγεία Χαλκίδας στην έκθεση Expomaritt Istanbul

Τα Ναυπηγεία Χαλκίδας στην έκθεση Expomaritt Istanbul

56
0

Τα Ναυπηγεία Χαλκίδας θα ήθελαν να ανακοινώσουν τη συμμετοχή μας στο περίπτερο της Eskomarine στην έκθεση Expomaritt Istanbul που θα πραγματοποιηθεί 11-14 Οκτωβρίου 2023
Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα είναι εκεί για να υποδεχτεί όλους τους επισκέπτες.

Ο κ. Ashraf Bayoumi, ο οποίος κατείχε διευθυντικές θέσεις τα τελευταία 23 χρόνια στην εταιρεία και οδήγησε με επιτυχία τα Ναυπηγεία Χαλκίδας σε μια συνεχή ανοδική ανάπτυξη από τη στιγμή που ανέλαβε ως νέος Διευθύνων Σύμβουλος, θα είναι επίσης παρών για να σας γνωρίσει και να συζητήσει τις δυνατότητες συνεργασία μας.

Άννα Παππά

Τα Ναυπηγεία Χαλκίδας συγκαταλέγονται στα κορυφαία ναυπηγεία της Μεσογείου. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών δεξαμενισμού, είτε προγραμματισμένες είτε για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων αναγκών επισκευής. Τα τελευταία πενήντα χρόνια εξυπηρετούμε απρόσκοπτα τους πελάτες μας και παραδίδουμε τα πλοία τους σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και βάσει προϋπολογισμού. Στα Ναυπηγεία Χαλκίδας ξεχωρίζουμε για την αξιοπιστία, την ευελιξία και την εμπειρία μας και το γεγονός ότι έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε άμεσα λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Μερικά από τα σημαντικότερα έργα των τελευταίων ετών είναι τα ακόλουθα:

• Ανακατασκευή φορτηγίδας σε σκάφος τοποθέτησης καλωδίων DP2
• Αντικατάσταση πλώρης σε σκάφος Panamax και μεταφορά φορτίου από το συγκεκριμένο Panamax σε άλλο – εργασία που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και σε σύντομο χρονικό διάστημα
• Αντικατάσταση καμένων γεννητριών, πλύσιμο και βαφή μηχανοστασίου σε πλοίο Aframax
• Επισκευή ζημιάς στην πλώρη ενός Supramax
• Εγκατάσταση BWTS σε μεγάλο αριθμό σκαφών

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα να ικανοποιούμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Το όραμα της εταιρείας καθώς και η φιλοσοφία του Διευθύνοντος Συμβούλου των Ναυπηγείων Χαλκίδας, κ. Ashraf Bayoumi, είναι να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις και να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις. Επεκτεινόμαστε σε νέες αγορές αυξάνοντας τον κύκλο των συνεργατών-πρακτόρων μας σε άλλες χώρες και διερευνώντας τομείς στους οποίους θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε νέες δραστηριότητες.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr