Αρχική Πολιτική Συνεχίζει την περιοδεία του στην Χαλκίδα ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Χαλκίδα ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης

71
0

Αρχική/Πολιτική/Συνεχίζει την περιοδεία του στην Χαλκίδα ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης

Την περιοδεία του στη Χαλκίδα συνέχισε σήμερα ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, επισκεπτόμενος την Εφορία Αρχαιοτήτων της Εύβοιας. Ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είχε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια της οποίας σημείωσε ότι ο σεβασμός στην μακρόχρονη ιστορία και την παράδοση του τόπου αποτελεί βασική και αναγκαία προϋπόθεση για δίκαιη, βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη της Εύβοιας.

Στη συνέχεια ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης μετέβη στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Χαλκίδα, προκειμένου να συναντηθεί με τον Διοικητή αλλά και τους μόνιμους και εποχικούς πυροσβέστες του νομού και να συζητήσει μαζί τους για τα ζητήματα που έχουν ταλαιπωρήσει αφάνταστα τους Ευβοιώτες σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δυστυχώς, παρότι η Εύβοια έχει υποστεί καταστροφικές πυρκαγιές, με ευθύνη της κυβέρνησης ΝΔ η Πυροσβεστική της Υπηρεσία είναι αποψιλωμένη, με τους μόνιμους πυροσβέστες να έχουν μειωθεί στους μίσους τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Την ίδια στιγμή, οι εποχικοί πυροσβέστες αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα, καθώς τους χειμερινούς μήνες ουσιαστικά βρίσκονται εκτός δράσης, στο ταμείο ανεργίας, ενώ παράλληλα, παρά το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις ρίχνονται στη μάχη με τη φωτιά, δεν δικαιούνται περίθαλψη στα στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας μας. Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης υπενθύμισε ότι την περιόδο 2015-2019 ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις και την επιτροπεία, στήριξε έμπρακτα το Πυροσβεστικό Σώμα με 4.500 προσλήψεις, δεσμευόμενος ότι το ίδιο ακριβώς θα πράξει και τώρα, χωρίς αυτή τη φορά τον βραχνά των μνημονίων.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr