«Επιβεβλημένη η συνεργασία Δήμου και ΤΕΕ, για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων», δήλωσε ο Γιώργος Σπύρου. «Ο ρόλος του ΤΕΕ ως άμισθου συμβούλου της πολιτείας είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Η στενή του συνεργασία με τον δήμο είναι αναγκαία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την επίλυση των προβλημάτων του παρόντος και του μέλλοντος», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, με τη Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Εύβοιας του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν πολλά θέματα κοινού ενδιαφέροντος, μεταξύ των οποίων η διαχείριση των απορριμμάτων, η παράκαμψη Χαλκίδας και ιδίως σε ό,τι αφορά το τμήμα προαίρεσης Άγιος Στέφανος, η επανάχρηση του τσιμεντάδικου, θέματα χωροταξίας καθώς και το ζήτημα της υποστελέχωσης της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χαλκιδέων και της ανασύστασης και ψηφιοποίησης του αρχείου οικοδομικών αδειών.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα αλληλοκατανόησης και χαρακτηρίστηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο ως ιδιαίτερα παραγωγική και ως η απαρχή μιας καλής θεσμικής συνεργασίας που πρέπει να αναπτυχθεί μεταξύ του ΤΕΕ, της δημοτικής αρχής και όλων των δημοτικών παρατάξεων.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr