Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας Γιώργο Τσαμπουρνιώτη είχε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο της Λίμνης Ευβοίας ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών, υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Στη συζήτησή τους τέθηκε το κρίσιμο ζήτημα για την υγεία των δημοτών και τονίστηκαν οι σοβαρές ελλείψεις οδηγών του ΕΚΑΒ, γεγονός που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στον δήμο, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο που η επισκεψιμότητα φτάνει τους 50.000 τουρίστες, καθώς καταγράφονται περιστατικά που χρήζουν άμεσης περίθαλψης και δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς τους στα κέντρα υγείας. Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία δεσμεύτηκε ότι θα φέρει το ζήτημα στη Βουλή με ερώτησή του εντός των προσεχών ημερών.

Παράλληλα, αντικείμενο της συνομιλίας αποτέλεσε η εξέλιξη της πανδημίας Covid-19 και η διαχείρισή της. Όπως έγινε γνωστό, ο δήμος Μαντουδίου-Λίμνης- Αγ. Άννας μετράει πολύ λίγα κρούσματα και όλα τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη 25/11 ήταν ευτυχώς αρνητικά.

Τέλος, στα πλαίσια των καθηκόντων του ο αν. τομεάρχης Εσωτερικών ενημερώθηκε για τα επόμενα βήματα του Δήμου σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και για τα έργα πνοής που έχει προγραμματίσει η δημοτική Αρχή για την ανάπτυξη του τόπου.

Πηγή: eviaportal.gr