Αρχική Οικονομία Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην «THE DESIGN SHOW CAIRO 2023»

Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην «THE DESIGN SHOW CAIRO 2023»

88
0

Αρχική/Οικονομία/Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην «THE DESIGN SHOW CAIRO 2023»

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην μεγαλύτερη και πιο σημαντική έκθεση Αρχιτεκτονικής που περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της Αρχιτεκτονικής, του Εσωτερικού και Εξωτερικού Σχεδιασμού, των Σχεδίων Προϊόντων, και Σχεδίων Τοπίου. Η Έκθεση «THE DESIGN SHOW CAIRO 2023» θα πραγματοποιηθεί από 01 έως και 03 Ιουνίου 2023, στο Διεθνές Συνεδριακό & Εκθεσιακό Κέντρο στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Η έκθεση απευθύνεται σε Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Συμβούλους Κτιρίων και Μηχανικών, Προγραμματιστές Σχεδιασμού, και Τοπογράφους.

Περιλαμβάνει Εταιρείες Κατασκευής Επίπλων Εσωτερικού και Εξωτερικού χώρου, Εταιρείες Σχεδιασμού Εξωτερικού χώρου και Τοπίου, Αρχιτεκτονικό Φωτισμό, Εξοπλισμό κήπου, Εξοπλισμό Προμηθευτών και Εργολάβων, Εταιρείες Ανακαίνισης, Σκυρόδεμα, Μάρμαρο, Προϊόντα Αλουμινίου, Μηχανολογικά, Ηλεκτρολογικά και Υδραυλικά, Συστήματα ήχου και εικόνας, Ψυχαγωγία, και Συστήματα Ασφάλειας. Η εν λόγω έκθεση δίνει την δυνατότητα στους εκθέτες να δημιουργήσουν επιχειρηματικές συνεργασίες, και να παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες στον εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει δυναμικά με περίπτερο 60 τ.μ. δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που εδρεύουν εντός της χωρικής της αρμοδιότητας να συμμετέχουν, με στόχο την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών και τη διαμόρφωση συνεργειών και δικτυώσεων, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την ενδυνάμωση της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς και η επωνυμία της επιχείρησης ή τα προβαλλόμενα προϊόντα να μην παραπέμπουν σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά κατά 90% από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη για ατομικό περίπτερο τουλάχιστον 12 τ.μ ανέρχεται στα 600 € (απαλλάσσεται από Φ.Π.Α.)

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής, και έξοδα μεταφοράς εκθεμάτων. Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr