Αρχική Πολιτική Στο Αλιβέρι περιόδευσε ο Σίμος Κεδίκογλου

Στο Αλιβέρι περιόδευσε ο Σίμος Κεδίκογλου

68
0

Ο υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας Σίμος Κεδίκογλου επισκέφθηκε το Αλιβέρι και το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ Ηρακλής στο Μηλάκι Αλιβερίου.

Ο ίδιος δήλωσε:

Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτή την τόσο θερμή υποδοχή σήμερα στο Αλιβέρι.

Στους κεντρικούς δρόμους της σύγχρονης αυτής κωμόπολης, που κάνει υπερήφανους όλους τους Ευβοείς, συνάντησα τους κατοίκους της και συζήτησα μαζί τους για το μέλλον. Επισκέφτηκα το Α.Τ. της περιοχής και ξεναγήθηκα στις εγκαταστάσεις του Σταθμού ΑΗΣ της ΔΕΗ όπου συνομίλησα με διοίκηση και εργαζόμενους.

Σας ζητώ να συστρατευθούμε και να συμπορευτούμε όλοι μαζί στον αγώνα για την ανάπτυξη και της πρόοδο του νησιού μας. Η Εύβοια αλλάζει, γίνεται πιο ισχυρή και είμαι σίγουρος ότι την 21η Μαΐου θα πετύχουμε μία μεγάλη νίκη.

Κατά τη ξενάγησή μου στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι Αλιβερίου, εντυπωσιάστηκα από τη στρατηγική που ακολουθεί ο Όμιλος με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη. Στελέχη της εταιρείας, μου εξήγησαν την επένδυση των 284 εκατ. ευρώ που προωθείται, με στόχο τη δημιουργία του πρώτου εργοστασίου τσιμέντου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη όπου θα επιτευχθεί η πλήρης απανθρακοποίηση, δηλαδή με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα!

Περιηγήθηκα στις εγκαταστάσεις, συνομίλησα με κατηρτισμένους επαγγελματίες και τεχνίτες και ενημερώθηκα για την εξειδικευμένη τεχνογνωσία, τον συνεχή εκσυγχρονισμό των υποδομών και τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας.

Συγχαρητήρια σε στελέχη και λοιπό προσωπικό, για την άψογη φιλοξενία!

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr